ginargiros Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το γυρισετε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ στιχο...... ;D Κάνε και μια μετάφραση των στοίχων για να βοηθήσεις τα παιδιά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε και μια μετάφραση των στοίχων για να βοηθήσεις τα παιδιά at least i did it on my own i sold my bed and payd a loan i threw it out the window fast and now the kids drink play and have a blast Τουλαχιστον καταφερα το δανειο να πληρωσω κι ας πουλησα το παπλωμα κοντευω να παγωσω ανοιξα το παραθυρο,πεταξα το κρεββατι και τα παιδια μου εχουνε απο ενα μαυρο ματι now we put carpets on the walls chewing tobaco sniffing halls nothing looks like in the past and now the kids drink play and have a blast ταπετσαρια εβαλα τη βρωμερη φλοκατη και τον καπνο μου μασησα εκει στου χωλ την ακρη το παρελθον λησμονησα το εσβησα απ'το χαρτη και τα παιδια μου εχουνε απο ενα μαυρο ματι i never thought you'd be so bummed but life is so addicting when problems get you in misery remember fun is life and life is fun ποτε μου δεν καταλαβα γιατι εισαι χολωμενη αφου μαστουρα ειν'η ζωη συνεχεια θολωμενη αν τα πολλα προβληματα σου φερνουν δυστυχια πηγαινε βρες το Γλετζο λιγο εξω απ'τη Λαμια ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Ταλεντάρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 at least i did it on my own i sold my bed and payd a loan i threw it out the window fast and now the kids drink play and have a blast Τουλαχιστον καταφερα το δανειο να πληρωσω κι ας πουλησα το παπλωμα κοντευω να παγωσω ανοιξα το παραθυρο,πεταξα το κρεββατι και τα παιδια μου εχουνε απο ενα μαυρο ματι now we put carpets on the walls chewing tobaco sniffing halls nothing looks like in the past and now the kids drink play and have a blast ταπετσαρια εβαλα τη βρωμερη φλοκατη και τον καπνο μου μασησα εκει στου χωλ την ακρη το παρελθον λησμονησα το εσβησα απ'το χαρτη και τα παιδια μου εχουνε απο ενα μαυρο ματι i never thought you'd be so bummed but life is so addicting when problems get you in misery remember fun is life and life is fun ποτε μου δεν καταλαβα γιατι εισαι χολωμενη αφου μαστουρα ειν'η ζωη συνεχεια θολωμενη αν τα πολλα προβληματα σου φερνουν δυστυχια πηγαινε βρες το Γλετζο λιγο εξω απ'τη Λαμια ;D Καλη προσπαθεια αλλά εντοπισα δυο τρια λαθάκια που αλλάζουν ολο το νοημα και μπορει να βγουν λαθος συμπερασματα. and now the kids drink play and have a blast και τα παιδια μου εχουνε απο ενα μαυρο ματι και τα παιδια πινουν, παιζουν και ανατινάζουν chewing tobaco sniffing halls και τον καπνο μου μασησα εκει στου χωλ την ακρη μασώντας τομπάκο και σνιφαροντας halls (καραμελες) remember fun is life and life is fun πηγαινε βρες το Γλετζο λιγο εξω απ'τη Λαμια Θυμισου η Ζωή ειναι ωραία αλλά τα'χει με 'αλλον. Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 και σνιφαροντας halls α,εχει προχωρησει ΠΟΛΥ η... τεχνολογια βλεπω...... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Μια μετάφραση δεν μπορεί να είναι αυτολεξεί. Πρέπει να τηρήσεις και το πνεύμα του αρχικού δημιουργού. Ψηφίζω την αρχική εκτέλεση του ΣΦ. ;D ;D ;D Μπα σε καλό σου γελάω 3 ώρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 και σνιφαροντας halls Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καλό για πριν από μέταλ; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Τρέχω φουλ για την ενισχυμένη. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Το έχει δοκιμάσει κανείς; Καλό για πριν από μέταλ; Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έβαλες και μια ψηφοφορία πόσοι τους αρέσουν οι Ramones. Εγω είμαι στο όχι πάντως. Για την προσπάθεια όμως,εύγε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση