Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 τουλάχιστον 3 συγχορδίες ......μην κλέβετε τα παιδιά ;D 3 συγχορδίες ειχε η...ΕΝΤΕΧΝΗ περιοδος τους,μετα ξαναγυρισαν στις ριζες τους. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos608 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 το καλυτερο live της ζωης μου, στο ροδον :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά τους λατρεύω! Και 'γω. Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα, αν και δεν κατάλαβα γρι από το στίχο. :) Δεν με ενδιαφέρει όμως γιατί ακούω το κομμάτι συνέχεια και αισθάνομαι το ίδιο με το όταν άκουσα το Life on the line LP των Eddie and the Hot Rods πριν κάτι δεκαετίες. Γ@μ@το. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Υπέροχο τραγούδι!!!Θα γούσταρα αν γινότανε ένα πανάρισμα του τύπου: Δεξί κανάλι χωρίς μπάσο, αριστερό κανάλι χωρίς κιθάρα...Η φωνή θέλει λίγο ανέβασμα (αρκετό)... Επίσης αν λέγεστε tim's green day θέλετε άλλο όνομα κατ εμέ διότι και με τη μουσική που παίζετε θα σας περνάνε για tribute band και αν λέγεστε ta kokoria τότε +1968 respect από εμένα!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Τα σπάσατε music man ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 το συγκροτημα the coreys , tim o drummer μας , tim's green day το τραγούδι του ,δηλαδη η πρασινη μερα του tim :P εννοειται θα το ξαναγράψουμε με αλληθινα τύμπανα στο μελον.. ε παιδια, ξέρει κανείς πως συνδέω στο macbook μου την firewire κάρτα που εχω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 at least i did it on my own i sold my bed and payd a loan i threw it out the window fast and now the kids drink play and have a blast now we put carpets on the walls chewing tobaco sniffing halls nothing looks like in the past and now the kids drink play and have a blast i never thought you'd be so bummed but life is so addicting when problems get you in misery remember fun is life and life is fun αλλά όπως λεν και οι ramones, if you understand the lyrics it's not rock 'n' roll :P και κοκορια/coreys το ιδιο κανει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το γυρισετε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ στιχο...... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas M. Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 τουλάχιστον 3 συγχορδίες ......μην κλέβετε τα παιδιά ;D οι τρείς είναι πολλές, εγω διακρίνω μόνο μία που την παίζουν σε διαφορετικές θέσεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 the firewire audio card can't get connected to the mac if life could only be so cruel i really wouldn't feel a fool i'm gonna get me a pc and everything will be tzi-tzi and get on going with cubase my band is going to be the ace Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση