boomer23 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 το θεμα στιν μελετη ειναι να εισαι σε καλη ψιχολογικη κατασταση,δεν πα να μελετασ 3 απανοτεσ ωρεσ αν δεν εισαι ηρεμοσ δεν κανεισ τυποτα τζαμπα κουραζεσε.οσο για θεμα κουρασισ(σωματικησ)προσοπικα δεν με επιρεαζει καθολου αν ειμαι καλα.αν εχω νευρα με καμια μαλ....α που πεχτικε στι δουλεια τοτε δεν πεζει να μελετισω σωστα και να εχω ΥΠΟΜΟΝΥ για να βγαλω Gary Chester. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 προτεινω οσοι δεν ξερουν ελληνικα να μπορουν να χρησιμοποιουν greeklish ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 προτεινω οσοι δεν ξερουν ελληνικα να μπορουν να χρησιμοποιουν greeklish ! Και όσοι δε βάζουν τόνους θα ήταν καλό... Νομίζω πως έχει τραβήξει πολύ το αστειάκι (γενικά στα forum) με την ορθογραφία... κάποιοι απλά δεν το έχουν... ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ! I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 ¨Οποιος είναι ανορθόγραφος,μπορεί να χρησιμοποιεί ένα on line λεξικό ή να πληκτρολογεί σε ένα ψαχτήρι τη λέξη που θέλει να γράψει και να διορθώνει τα λάθη του,πριν πατήσει αποστολή.Έτσι βελτιώνεται αυτός αφ ενός και τα μάτια μας μένουν στην θέση τους αφ ετέρου. ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Και όσοι δε βάζουν τόνους θα ήταν καλό... Νομίζω πως έχει τραβήξει πολύ το αστειάκι (γενικά στα forum) με την ορθογραφία... κάποιοι απλά δεν το έχουν... ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ! βαριεμαι να βαζω τονους γιατι καθυστερω να γραψω .ειμαι ονλαιν σε 5 φορουμ ταυτοχρονα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Ok, δεν έχετε άδικο, αλλά προσωπικά προτιμώ την απάντηση του boomer23, με όποιον τρόπο κι αν γράφτηκε γιατί με έκανε να σκεφτώ 2-3 πραγματάκια και όχι το ποιός είχε Α και ποιός Β στη γλώσσα κάποτε... Και δε θα μπω στη διαδικασία να πω και τα δικά σας λάθη. Σας παρακαλώ, αν θέλετε, γράψτε επί του θέματος. Αν όχι, απλά μη γράψετε... I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση