Indigo Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Θα προτεινα να αφιερωνες 10 λεπτα ημερησιως για τη μελετη της ορθογραφιας νεε μου ;) Άστα, για να καλύψω τα κενά πρέπει να μετρήσω 10 λεπτά για κάθε μέρα που πέρασε μετά από το δημοτικό και να αφιερώσω. Πάντως γιατί νομίζεις οτι ξεκίνησα τύμπανα και όχι τη συγγραφή βιβλίων; :P Αλλά δε φταίω...εγώ θέλω να γράφω στα υπέροχα greeklish που βοηθούν εμάς τη νεολέρα να ΜΗΝ ορθογραφούμε και να τελιώνει, αλλά τα forum έχουν αναλάβει ρόλο λεξικού :D :P I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 αλλά τα forum έχουν αναλάβει ρόλο λεξικού :D :P ...ευτυχώς! :) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε Indigo. Ενδιαφερον το ερωτημα σου..Η αποψη μου ειναι οτι ο χρονος μελετης ειναι σχετικος απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Κατι που εγω μπορει να θελω 1 ωρα...εσυ μπορει να θες 10 λεπτα..Μεγαλο ρολο παιζει και ο παραγοντας ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.Ποσο ξεκουραστος εισαι δηλαδυ πριν ξεκινησεις να μελετας. Θεωρω οτι η καλυτερη ωρα να μελετησεις {για μενα} ειναι το πρωι. Το απογευμα και τιποτα να μην κανεις ολη μερα..ο εγκεφαλος ειναι ηδη κουρασμενος ποσο μαλλον να δουλευεις. Οσων αφορα το τροπο μελετης τωρα. Αυτο που θεωρω αναγκαιο σε ολους ειναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επαφη-εξασκηση..Ακομα και αν αυτο ειναι για μιση ωρα, δηλαδυ να περασεις μια φορα τις ασκησεις σου και να φυγεις. Μιση ωρα πως ομως? Μιση ωρα με κλειστα κινητα , κλειστα μσν, κλειστο ιντερνετ. Μιση ωρα πληρης συγκεντρωσης. Θεωρω οτι αυτο ειναι πιο σημαντικο απο ενα 12ωρο διαβασμα το Σαββατοκυριακο. Η φιλοσοφια μου λοιπον ειναι, και αυτο και σου προτεινω...Καθε μερα και λιγακι ..και η Κυριακη για ξεκουραση. Τωρα αυτο το λιγακι..αναλογα με το level και το ποσο γρηγορα θελεις να εξελιχτεις...παιζει.. Οι ωρες μελετης πραγματικα δεν μου λενε τιποτα.Πρεπει να μαθεις να μετρας το χρονο μελετης σου ...με ωρες συγκεντρωσης οχι με ωρες που εισαι καθισμενος στο σκαμνι. Αυτες πρεπει να αναρωτηθεις ,και να μετρησεις.Τις υπολοιπες απλα κοπανας τους μυς σου. Μην ξεχναμε οτι ολα πηγαζουν απο τον εγκεφαλο και με αυτον ουσιαστικα παιζεις και εκπαιδευεις.. Επισης μην ξεχνας..ανα μια ωρα μελετης {το πολυ} να κανεις διαλειμμα για να τον ξεκουραζεις. Κανε μια βολτα η δες λιγο τηλεοραση για 15 λεπτα και μετα ξανακατσε. Προσωπικα μετα απο 20 χρονια μελετης μελεταω 3-4 ωρες την ημερα Δευτερα με Σαββατο. Ελπιζω να σε βοηθησα. Αν εχει αποριες ρωτα . Βαγγελης. Τα καλυψες όλα.θα ηθελα να συμπληρωσω ότι μελεταμε παρέα με μετρονομο και αμα μπορούμε ανεβαζούμε το tempo άνα 4bpm κάθε φορά. Γενικα υσχύει το ρητό. Go for quality, not quantity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Πράγματι Βαγγέλη μάλλον το κάλυψες το θέμα, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! Nordic γιατί συγκεριμένα 4; ...ευτυχώς! :) Δε θέλω να πάω σχολείο σήμερα... I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Πράγματι Βαγγέλη μάλλον το κάλυψες το θέμα, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! Nordic γιατί συγκεριμένα 4; Δε θέλω να πάω σχολείο σήμερα... Γιατι και καλά ανά 4 bpm γίνεται αρκετά αισθητη η διαφορά του tempo χωρίς να σκοτώνεσαι. Kάτι σαν χρυση τομη δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι και καλά ανά 4 bpm γίνεται αρκετά αισθητη η διαφορά του tempo χωρίς να σκοτώνεσαι. Kάτι σαν χρυση τομη δηλαδή. Αφου θιξατε το θεμα bpm..αυτο που λεω στους μαθητες μου, και αυτο που προτεινω..ειναι προσπαθηστε στις ασκησεις σας αρχικα να κρατατε ενα practice record για να καταγραφετε τις ταχυτητες σας. {το excel ειναι μια χαρα για αυτη τη δουλεια} Προσπαθηστε καθε μερα να ανεβαζετε 1 κλικ πανω σε σχεση με την προηγουμενη μερα εξασκησης. 1 κλικ δεν ειναι τιποτα θα μου πειτε... 1 κλικ την ημερα αν το δειτε σοβαρα ...ειναι 25 κλικ το μηνα..100!!κλικ το τετραμηνο.. 100 κλικ πανω σε 4 μηνες ...με ωραια σοβαρη και μεθοδικη δουλεια..και πανω απο ολα με καθαροτητα ,συνεπεια και χωρις εξαρσεις και φοβους για τραυματισμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Και οπως παντα CBS Control Before Speed 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2011 Ανάλογα την διάθεση που έχουμε κάθε φορά .. Πάντως το μισαωράκι πρέπει να το έχουμε καθημερινά βρέξει χιονίσι ... Άμα είναι και μιάμισαωράκι Καλύτερα. Και το ανάλογο υλικό φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο .. Αμα έχεις καινούριο υλικό καινούριες ασκήσεις - ρυθμούς όπως και καινούριο δάσκαλο ... Χρειάζεται που και που να αλλάζουμε δάσκαλο να βλέπουμε κάτι καινούριο .. Για να μην κολλάμε !!! Βέβαια και η αντίληψη του Vagelism σωστότατη .... Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsints Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Να αναφέρω κι εγώ ένα... "τυχαίο" παράδειγμα. Στην περίπτωση που είσαι όλη τη μέρα στην σχολή, το απόγευμα που θα γυρίσεις πρέπει πάλι να διαβάσεις για την σχολή, δεν έχεις χώρο στην γκαρσονιέρα για τα ντραμς και τα βλέπεις μια φορά τον μήνα που θα πας στο σπίτι σου... τι γίνεται; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Να αναφέρω κι εγώ ένα... "τυχαίο" παράδειγμα. Στην περίπτωση που είσαι όλη τη μέρα στην σχολή, το απόγευμα που θα γυρίσεις πρέπει πάλι να διαβάσεις για την σχολή, δεν έχεις χώρο στην γκαρσονιέρα για τα ντραμς και τα βλέπεις μια φορά τον μήνα που θα πας στο σπίτι σου... τι γίνεται; ::) Ξεκίνα αρμόνιο... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση