audiokostas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Στην αρχη νομιζα οτι κανατε πλακα αλλα απ οτι φαινεται υπαρχουν πολλες πιθανοτητες θα παθω εγω καμια πλακα οταν παρω το πακετο Σε ποιό σημείο φάνηκε ότι δεν κάνουμε πλάκα; Μια χαρά είσαι. No worries. ασε αγορι μου ελα στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ να 'φχαρστηθεις πρωϊνο Καλό είναι κι εκεί αλλά θα επιμείνω κολλημένος στο θεσπέσιο cholesterole galore. Είτε με "μάτια", είτε scrambled, τo θεωρώ αριστούργημα (αν και οι ψητές ντομάτες δεν με τρελλαίνουν). Ειλικρινά ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το μαύρο στρόγγυλο στη φωτογραφία, τι είναι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το μαύρο στρόγγυλο στη φωτογραφία, τι είναι? Haggis Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Black pudding δεν είναι; To huggis είναι λουκάνικο αν δεν κάνω λάθος. Τεσπά πρόκειται περί στερεοποιημένου αίματος (όχι από το stereo αλλά από το στερεό). Δυόμιση χρόνια στην Αγγλία το έβλεπα κάθε μέρα. Δεν το έφαγα ποτέ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το μαύρο στρόγγυλο στη φωτογραφία, τι είναι? Black pudding ειναι ΑΣΧΕΤΕ Audiokosta....BLOOD sausage (η blutwurst στα γερμανικα)....λουκανικο απο αιμα (μαμει και δερνει) και εμενα μου αρεσει πολυ το εγγλεζικο πρωϊνο....(και η τοματα!) το haggis δεν τηγανιζεται ειναι του ατμου.. To huggis είναι λουκάνικο οχι ακριβως... μαμει και το haggis! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Black pudding ειναι ΑΣΧΕΤΕ Audiokosta....BLOOD sausage (η blutwurst στα γερμανικα)....λουκανικο απο αιμα (μαμει και δερνει) Πείτε το budin να καταλάβουμε και εμείς Δυόμιση χρόνια στην Αγγλία το έβλεπα κάθε μέρα. Δεν το έφαγα ποτέ. και όμως, είναι πολύ ωραίο...να θυμηθώ τώρα που θα πάω Παρίσι να το τιμήσω ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Black pudding ειναι ΑΣΧΕΤΕ Audiokosta....BLOOD sausage (η blutwurst στα γερμανικα)....λουκανικο απο αιμα (μαμει και δερνει) Εχετε δίκιο. :-[ Βιαστικός Και να πω ότι δεν έχω φάει........ (και σε εφημερίδα, battered με chips :o) Είναι συγγενές με το Γερμανικό (το οποίο δεν με τρελλαίνει) αλλά είναι ίδιο με την Ισπανική morcillia (πολλά κιλά κατανάλωσης κι απο κει). Ωραίος μεζές. Από την άλλη το haggis, και τις δυο φορές που δοκίμασα, δεν με συγκίνησε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Είναι συγγενές με το Γερμανικό (το οποίο δεν με τρελλαίνει) δεν εχεις φαει το σωστο (πηγαινε στο 08.00) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 ΦΥΣΙΚΑ και κανουμε πλακα,και οι δυο εταιρειες ειναι μια χαρα και διακινουν εκατομμυρια δεματα καθημερινα στην Ευρωπη,δεν φανταζομαι να εισαι τοσο ατυχος ωστε το δικο σου να ..καταστραφει... ;D Καλα για τη royal mail δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια. Μου εχει κανει κανα δυο μαμακιουλες. Βεβαια ετυχε και τις δυο φορες να εχει πολύ χιονι (10-10cm για την Αγγλια ειναι blizzard) και μου χαθηκαν τα δεματα. Ψιλοπραματα βεβαια απο ebay που τακτοποιηθηκαν με τον πωλητη. Φαινεται οταν χιονιζει δε τρωνε ολο τους το πρωινο οι αγγλοι και τα χανουν λιγο.....εως πολυ..... ;D ;D Για να μην αγχωσω τον φιλο μας, χαρα θεου ο καιρος τωρα στην Αγγλια.... 8) Υ.Γ. +1 Μπλιαχ για αυτα τα "πρωινα" που συζητατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Φαινεται οταν χιονιζει δε τρωνε ολο τους το πρωινο οι αγγλοι και τα χανουν λιγο.....εως πολυ..... γκεϊδες παιδι μου...το λεω τοσα χρονια στον Audiokosta και δεν με ακουει...με ενα-δυο μετρα... χιονακι.. ;D και ενα ψιλο μειον εικοσι τα κλανουν... ;D..ενω τα δικα μας τα παιδια στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ....με τα κοντομανικα γυρνανε (ενταξει μετα το μειον 30 βαζουν και κανα πουλοβερακι... ;D) και δεν κωλωνουν πουθενα.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση