RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Argytar είσαι πάνω στ'αλογο... Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια). Περιμένω να δω κι εγώ το maple... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Argytar είσαι πάνω στ'αλογο... Σε ζηλεύω (με την καλή έννοια). Περιμένω να δω κι εγώ το maple... Kαημπόης ?? Άντε να 'ρθει και βλέπουμε! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Τελικά ήρθε το στρατ σώμα που περίμενα από τον Mark Jenny για την SRV tribute που έφτιαξα πρόπερσυ και έπαθα μεγάλη πλάκα με το πόσο πειστικό relic κάνει ο παίχτης. Γι' αυτό ,και ενώ έμαθα ότι το cabronita maple neck είναι ήδη εδώ (θα το πάρω από βδομάδα για να τελειώσει και το θρεντ) έβγαλα το rosewood μανίκι από την Καβρονίτα και το έβαλα στην SRV. Νομίζω ότι εδώ ταιριάζει απείρως καλύτερα , έτσι δεν είναι??? To σώμα ζυγίζει 3lbs 13oz είναι ένα κομμάτι και έκανε την κιθάρα πιο ελαφριά και πιο αέρινη μιας και το προηγούμενο ήταν κάπως πιο βαρύ (αλλά ίσως πιο ροκ). Τώρα έχει γίνει blues machine! Eπόμενη αλλαγή : golden distressed hardware και lefty tremolo conversion! Tα λέμε απο εβδομάδα για την ολοκλήρωση του project!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Show as the ass ;) www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Πολυ προσγμενη η δουλεια στην SRV!!! Στα live δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να καταλαβει οτι δεν ειναι η CS. (Εκτος απ' το πολυυυ εμπειρο ματι!) Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Μάλλον δεν έχεις δει την CS, είναι πολύ πιο έντονο relic www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Όντως, η κανονική SRV είναι ξύλο από ναυάγιο, κανονικά. Σε λίιιγο καλύτερη κατάσταση από την Gallagher. Αλλά το ρέλικ που βλέπω με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί πρόκειται για εξαιρετική δουλειά. Και ναι, αυτό το rosewood μανίκι πάει εκεί, σωστά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Πρώτα από όλα δεν τέλειωσε αυτό το πρότζεκτ Ας πούμε ότι είναι η #1 στα πρώτα της χρόνια με τον SRV (Η τελική της μορφή δεν μπορώ να πω ότι μ αρεσει πολύ με τα golden pearl schaller tuners και 1 ply pickguard) Δεν πήγαινα για ακριβές αντίγραφο και ΝΑΙ την έχω δει και παίξει την custom shop αλλά ήθελα και μια κιθάρα στα μέτρα μου. (πχ 22 τάστα 10" ραδιους) γι ' αυτό και έιπα SRV tribute και όχι 'clone'... από κει και πέρα πιστεύω ότι με λίγο touch από το δικό μου παίξιμο θα φτάσει το ρέλικ εκεί που πρέπει!! (θα είναι το workhorse για κάποια live) Πάντως είναι πολύ λεπτό και καταστρέφεται πολύ εύκολα! Π.χ στις παρακάτω φωτοζ φαίνονται οι ...'πενιές' που προσέθεσα!!! (πανω απ το pickguard α λα frusciante SRV J Mayer κλπ) Άλλα συστατικά που κάνουν αυτή την κιθάρα πολύ καλή Callaham /Frallin cryogenic SRV/hendrix pickup set όλα τα hardware είναι Callaham εκτός από τα dunlop strap locks και gotoh vintage staggered tuners (no string tree) show us the ass?? o-cake! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Πολυ ομορφη και αυτη η κυρια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2011 Οντως πανεμορφη επισης... Αμα εχεις γουστο...... :) Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση