RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Πωπω... Τρέλλα είναι!!!! Tελικά μάλλον καλύτερο το maple. Και πολύ ωραίος ήχος (δεδομένου του Youtube)... Θέλω κι εγώ ρελικιές από κοντά να φτιάχνομαι σιγά σιγά.... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Πολύ όμορφη!!! (Με το maple μου αρέσει περισσότερο. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Α μπραβο! Τωρα ειναι σωστο το μωρο!Με το στρατομανικο κατι δεν πηγαινε καλα. Ευγε,εξαιρετικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Για μένα υπερτερεί το rosewood ακόμα :-\ broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Παίδες σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!! ;D ;D ;D ;D Την πήρα μαζί στην πρόβα και έπαθα πλάκα με τη γλύκα που βγάζει! (παίζει ρόλο στο feel και το σατινέ πίσω μέρος του μανικιού!) Όσον αφορά στο maple vs rosewood και εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω απλά εφόσον είχα πει απ την αρχή να κάνω κλώνο επέλεξα maple... η διαφορά στον ήχο στηρίζεται στο ότι έχει πιο λεπτά τάστα και medium σε ύψος το maple,ενώ το SRV μανίκι είχε ...jumbo (τι άλλο?) oπότε τώρα ο ήχος διατηρείται teleκαστορίσιος αλλά με λίγο παραπάνω attitude και 'γεματότητα' fullness λόγω του διπλου PAFοειδούς powertron. Aυτά αύριο αποστέλλω τις κοντινές φωτός να θαυμάσετε το ρέλικ του Μαρκ Jenny. Mpikoz με rosewood θα έκανα μια blonde cabronita me δύο μαγνήτες α-λα John Μayer! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Μπορείς επίσης να βάλεις rosewood και στις 2 ;) broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 μαμησε η κιθαρα! maple μονο maple! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Αψογη!!! Και με το rosewood τελεια ειναι.Απλα να εχει και τελεκαστερ headstock... καποια στιγμη στο μελλον χτυπας και ενα MJ rosewood να κανεις τραμπες να μην νιωθεις κι αυτο το δίλημμα. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Αψογη!!! Και με το rosewood τελεια ειναι.Απλα να εχει και τελεκαστερ headstock... καποια στιγμη στο μελλον χτυπας και ενα MJ rosewood να κανεις τραμπες να μην νιωθεις κι αυτο το δίλημμα. :D LOL κιθαρες τρανσφόρμερζ! Πάντως το μανίκι ήρθε χωρίς να χρειαζεται λεβελινγκ μιλάμε πλαγκ εντ πλαιη φάση! Το οστέινο νατ που έστειλε ο MJT ήθελε αρκετό λιμαρισμα για να ρθει αλλά ευτυχώς ξέρω να την κάνω μόνος αυτή τη δουλειά σε μέτριο επίπεδο ;D ;D ;D ;D οπότε το κιθαρίδιον παίζει ως βούτυρον ζητήξατε close ups οπότες... υπόψιν το ρέλικιν των μεταλικών παρτς (πλην των κουρδιστηρίων έγινε από εμένα, διάλεξα ένα θολό παρά σκουριασμένο λουκ) Kαι μια ολόσωμη για το τέλος!! Αυτό ήταν το πρότζεκτ και έλαβε τέλος! Ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν με συμβουλές και σχόλια ήταν όλα πολύ χρήσιμα! Μέχρι το επόμενο.... τα ξαναλέμε!! (thinline tele me binding 'funk yeah'?? εκεί σίγουρα rosewood) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 (thinline tele me binding 'funk yeah'?? εκεί σίγουρα rosewood) Φοβερη δουλεια στο relicking. Μπραβο απ' οτι καταλβαινω εισαι πολυ μερακλης! ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση