Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 εχω να τον ακουσω χρονια......με τις ΜΤ ηταν το κατι αλλο παντως... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Indigo Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι? Επειδη απο τους Ελληνες ντραμμερ μου αρεσει πιο πολυ απο ολους ο Tommy Lee? Όχι, επειδή μόλις γράψεις, μετατρέπεις τα επόμενα σχόλια σε spams :P I am drumature... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα μου καταρακωσες το ηθικο... πτανα κενωνια... :P www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GaragePunk27 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Πλιατσικας παλλικαρι φιλε.. χαχα.. που τον θυμήθηκες? τον ειχα κι εγω δασκαλο για κανα χρόνο.. πολι καλός.. διναμικεσ,γιρισματα.. Jassistas nomizo.. Ελλαδιστανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 εγω παντως ειχα παιξει με τον κολλια οταν ημασταν 17 χρονων περιπου. το ατομο φαινοταν οτι θα εχει πορεια στον χωρο. θυμαμαι που σταματησαμε τις κιθαρες καθως παιζαμε και ειχαμε μεινει με το στομα ανοιχτο με αυτα που εκανε. και μαλιστα ηταν αυτοδιδακτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Πετρος Καρατζαλης... all the money... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumplus Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Μιχάλης Καπηλίδης δαγκωτό.Ένας πραγματικά ευφυής Έλληνας drummer.Σεμνός και πάντα μετρημένος στο παίξιμό του κατορθώνει και μπαίνει στην ουσία της κάθε μουσικής που παίζει.Ελπίζω να μη κολλήσει με την παλιοκιθάρα που έμπλεξε τελευταία.Keep on drumming Μιχάλη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Nίκος Βαργιαμίδης-Αλεξ Αποστολάκης με μία ιδιαίτερη αδυναμία στον δεύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Κώστας Αναστασιάδης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Νομιζω οτι εγω και αλλοι 699 Αθηναιοι drummers θα συμφωνησουμε για τον Μaster Ηλια Δουμανη Για μενα απλα ο σημαντικοτερος Ελληνας Δασκαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση