elavd Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2005 ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!! Xθες πήρα τηλ στον Thomann για να ρωτήσω εκ μέρους μιας φίλης πόσο στοιχίζει η μεταφορά ενός πιάνου στην Ελλάδα! ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ??? .... .... .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 ¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! :o :o :o :o :o www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Γεια χαρά παιδιά!Πρίν σχεδόν μια εβδομάδα παραγγειλα απο thomann πραγματα αξίας 700ε, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παράδωση εδω στην αθήνα,θα το φέρουν σπίτι η πρέπει να πάω εγώ να το πάρω απο κάποιο πρακτορείο?Θα με πάρουν τήλ πρώτα? Ευχαριστώ :) χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2005 διπλό ποστ :oops: χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Θα ερθουν με συστημενο δεμα στο ταχυδρομειο της περιοχης σου & θα πρεπει να πας να τα παρεις εσυ (με την ειδοποιηση των ΕΛΤΑ που θα σου ερθει & την ταυτοτητα σου) :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να σου τα στείλουν με courier. Για δες εδώ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!Xθες πήρα τηλ στον Thomann για να ρωτήσω εκ μέρους μιας φίλης πόσο στοιχίζει η μεταφορά ενός πιάνου στην Ελλάδα! ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ??? .... .... .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20 ¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! :o :o :o :o :o εγώ πάντως δεν θα ένιωθα ασφαλής για το πίανο στα χέρια των Ελληνικών μεταφορικών, εκτός και αν έμενα Αθήνα.... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2005 Η UPS όμως είναι πολύ αξιόπιστη εταιρεία πιστεύω... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντησεις σας αλλα τελικά μου τα εφεραν στο σπίτι τα πραγματα με μια μεταφορική..(μετα απο μια εβδομάδα ακριβός) :wink: Πάντως εμεινα πολυ ευχαριστημένος με την συσκευασία που ειχαν κάνει , και μου κανε εντύπωση που τα είχαν δέσει σε μια παλέτα!Τι να πει κανεις αν σκευτει οτι γλύτωσα 300ε που θα πλήρωνα εδω!! :lol: Ενα πραγμα έχω να πω οτι απ εδώ και πέρα μονο απ έξω θα ψωνίζω!! :D χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Μια επιπλέον ερωτησούλα: Η συνδιαλλαγή στα εν λόγω site γίνεται και μέσω μιας κάρτας για ΑΤΜ; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2005 Μια επιπλέον ερωτησούλα: Η συνδιαλλαγή στα εν λόγω site γίνεται και μέσω μιας κάρτας για ΑΤΜ; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις