djObiwan Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 Plug ins & vst instruments... απο που ν'αρχίσω! Συνηδητοποιώ ότι μου λείπουν οι ποιοτικοί ήχοι καθώς και καλά eq,reverbs κτλ.Επειδή δεν έχω σύνδεση σπιτι δεν μπορώ να παρακολουθω τα πράγματα και να ενημερώνομαι κι έτσι θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά προγράμματα που αξίζουν και στην συνέχεια να αποφασίσω αν τελικά μου κάνουν. .Eq: Τι μου προτείνετε?Πραγματικά το eq του acid δεν με ικανοποιεί πια και αυτό της t-rack s δεν βολευει. .Reverb: Προς το παρόν χρησιμοποιώ του nuendo 2 και άλλο ένα του οποίου το όνομα μου διαφευγει αυτή τη στιγμή. .Compresor: Επίσης του nuendo. Θέλω πιο καλά προγράμματα με πιο πολλές επιλογές έτσι ώστε να μπορώ να επεξεργαστώ σε μεγαλύτερο βάθος τον ήχο. Απο vst instruments δεν έχω ιδέα και αυτά που έχω δεν μπορώ να τα αξιοποιήσω ιδιαίτερα γιατί δεν με πολυενδιαφέρουν οι ήχοι τους. Έχω pro 53 kai minimoog 5(αν θυμάμαι καλά) τα οποία δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και το hypersonic που έχει πολλά και διάφορα αλλά όχι ιδιαίτερα ποιοτικούς ήχους. Εκεί που πραγματικά έχω πρόβλημα είναι το μπάσο,οπότε αν γνωρίζετε κάτι σχετικό plz help!! Ασχολούμαι με το χιπ χοπ οπότε έχω ανάγκη κυρίως φυσικούς ήχους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απκλείω ηλεκτρονικούς ήχους. Οπότε για να ανακαιφαλαιώσουμε και σε περίπτωση που τα λέω κάπως μπερδεμένα :P τι θέλω: .eq .reverb .compresor .drums(εχω ξαναρωτησει και μου χετε πει πολυ καλα λογια για bfd και stylous,πρόκειται να τα χω στα χέρια μου σε λίγο καιρο, επιτέλους!) .ήχους μπάσου .pads .πιανο .γενικότερα κρουστά,όχι απαραίτητα drums. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 απο που ν'αρχίσω! Φρόντισε να αποκτήσεις σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι. Την ταχύτερη που υπάρχει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 Φρόντισε να αποκτήσεις σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι. Την ταχύτερη που υπάρχει. :lol: και μετά πιστωτική κάρτα - αν δεν έχεις ήδη! Και μετά το χάος - πληθώρα δηλαδή επιλογών! Για μπάσα ξέρω ιδίοις... ώσι <- (είναι σωστό αυτό?) ότι είναι πολύ καλό το trilogy της Spectrasonics! http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2006 απο που ν'αρχίσω! Φρόντισε να αποκτήσεις σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι. Την ταχύτερη που υπάρχει. +1000 :D Πρόσφατα εγκατέστησα και δοκίμασα το Lounge Lizard είναι μια συλλογή από vintage keys (rhodes, hammond, farfisa κλπ.)! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djObiwan Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 ναι αυτο θα κάνω.μέχρι το καλοκαίρι θα πάρω ένα σκληρό και απο σεπτέμβρη adsl,δεν πάει άλλο! για το trilogy εχω ακουσει καλα λογια,τελικα το βρήκα με κάποιο τροπο αλλα τελικά για κποιο λόγο δεν δούλεψε ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 ναι αυτο θα κάνω.μέχρι το καλοκαίρι θα πάρω ένα σκληρό και απο σεπτέμβρη adsl' date='δεν πάει άλλο![/quote'] ....και εγω έτσι ξεκίνησα και ακόμα τα χώνω στο γ......ο το κομπιούτορα!!! :lol: :lol: :lol: Πρόσεχε τις αποφάσεις σου! Μπορεί να σε τελειώσουν οικονομικά!!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djObiwan Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 κοίτα συμφωνώ και επειδή δεν έχω και άλλη επιλογή παίρνω αυτά που επείγουν(εδω βλέπε σκληρός).σπουδάζω οπότε μάλλον καταλαβαίνεις τι παίζει απο οικονομικά... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 Που μπορω να βρω καποιο Synth Με αρκετους ηχους για το Cubase5vst32? και να ειναι free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 http://www.freevst.has.it/ Και είναι και ακόμη ένα που έχει τεράστιο κατάλογο αλλά δεν μπορώ να το βρώ μέσα στο χάος των bookmarks μου.... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2006 Εδώ έχει πολλά, σχεδόν τα πάντα και πάρα πολλά free. :) http://www.kvraudio.com/index.php?s=main Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση