Evilnye Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Ναι, είχαν έρθει στην Αθήνα πριν 3 4 χρόνια, στο terra vibe. Εκπληκτικοί το λιγότερο! Το terra vibe δυστυχώς (ή ευτυχώς) άδειο :D Άντε 5-6k να ήμασταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeBravos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλός συναυλιακός χώρος αν και προτιμώ τα μικρά live (An Club, Κύτταρο, κλπ). Bellamy με Banshee Guitar. :D Εμπειρία. PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 εγω γιατι θυμαμαι ενα terravibe φουλ κόσμο? και 25 ευρω εισιτηριο? qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 να πω ( οχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασια) οτι αυτό το interactive video έχει γίνει απο ελληνική εταιρία, η οποία είχε κάνει κάτι ανάλογο και σε κάποιο schoolwave ( το 08 αν δεν κάνω λάθος) https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 εγω γιατι θυμαμαι ενα terravibe φουλ κόσμο? και 25 ευρω εισιτηριο? Φουλ κόσμο; Ήμασταν στα 100μ από τη σκηνή ξαπλωμένες στα γρασίδια...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Πολύ βουκολική συναυλία ακούγεται αυτή... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 να πω ( οχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασια) οτι αυτό το interactive video έχει γίνει απο ελληνική εταιρία, η οποία είχε κάνει κάτι ανάλογο και σε κάποιο schoolwave ( το 08 αν δεν κάνω λάθος) Αυτό πάντως τώρα το μαθαίνω. Καλή φάση! Μου άρεσε εμένα πάντως! Πολύ βουκολική συναυλία ακούγεται αυτή... Είναι από τον πολύ κόσμο... μόνο τα πρόβατα έλειπαν! Εν τω μεταξύ γενικά το κοινό πρέπει να ήταν η μεγαλύτερη σύναξη emo και λοιπόν περιπτώσεων που έχω δει πέρα από το mall τα Σάββατα πριν ένα δυο χρόνια... Δράμα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση