SlapGas Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Ρε άσε γιατί 11 Φλεβάρη θα πήγαινα Αγγλία να δω Periphery με support TesseracT αλλά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια πριν 1 μήνα και δεν πρόλαβα να κλείσω... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 θέλω να δω Tosin Abasi. Θα κάνουν κανα tour Ευρώπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αλλά το ελπίζω... Για να μην έκαναν όταν βγήκε το Album όμως, μάλλον δεν θα κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Πρεπει να πω πως ειμαι παρα πολυ χαρουμενος που ανακαλυψα αυτο το thread, δεν περιμενα να υπαρχουν τοσοι οπαδοι εδω! Σημερα βγηκε το νεο τους ep, λεγεται Icarus EP και περιεχει 3 remix του Icarus Lives, τα Jetpacks was yes, Captain On και Eureka με επανηχογραφημενα φωνητικα και ενα νεο κομματι το Frak the Gods. Μακαρι να γινουν γνωστες στην Ελλαδα μπαντες οπως Periphery, Animals As Leaders, Haunted Shores, Tesseract, Uneven Structure και γενικα η djent σκηνη και να τους φερουμε για συναυλιες! Αν και μετα απο αυτο που εζησα στο gagarin στις 31 μαρτιου δεν νομιζω πως χρειαζεται να ξαναπατησω σε συναυλια για πολυ καιρο. "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeBravos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2011 Στην Ελλάδα όσες φορές έχω πάει σε live, με κάποιες εξαιρέσεις έχω φύγει απογοητευμένος. Εδώ δεν έχουνε έρθει "βασικά" ονόματα της metal σκηνής, θα έρθουνε djent-άδες?? Άναψε κανένα κεράκι, κάνε καμία προσευχή και κάτι ίσως να γίνει. PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση