Andreas Black Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Σε ενα ομορφο cover του Gary Εδω JapanoHardrock... B'z TAK MATSUMOTO #1090 〜Thousand Dreams〜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Οσους Γιαπωνεζους εχω ακουσει(λιγους βεβαια),παιζουν λιγο σαν ηλεκτρονικα παιχνιδια... :-\ Μου δινουν την εντυπωση οτι μετα το εξωφρενικο shredding πανε και πατανε το fire button σε αεροπλανακι,το τερματιζουν...και μετα παλι shredding... ;D Μπορει και να ναι ιδεα μου.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Εμενα παλι μου φαινοντε λες και καποιος τους αναγκαζει να παιζουν και δεν το θελουν πραγματικα,αλλα το κανουν γιατι πρεπει.Μου φενεται σαν να βαριουνται....δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως. Ο συγκεκριμενος τυπακος επαιξε ενα ωραιο σολο παντως στο δευτερο βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση