chaous Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Γεια σε ολους. Εδω κ καιρο παιζω με ενα πολυεφε behringer v-amp 2,με κατι ακουστικα που εχω παρει 50Ευρω.(χωρις ενισχυτη) Θελω να παιζω blues.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:Θα ειχα πχ καλυτερο αποτελεσμα με εναν ενισχυτη μεχρι 300 Ευρω ή ειναι μια χαρα αυτο που εχω? Δεν με πειραζει αν θα παιζω με ακουστηκα η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Ναι αμέ.. Αν πάρεις έναν ενισχυτή στα λεφτά που λες θα μπορείς να ακουστείς πολύ καλύτερα από ότι ακούς αυτή τη στιγμή στα ακουστικά. (Αν είναι ένας όμως και όχι 2, θα χάσεις τα όποια stereo effects μπορεί να έχεις φτιάξει. Και κάτι άσχετο: Γιατί βρε πουλάκι μου μου έβαλες αξιολόγηση στο προφιλ ... γράφοντας έτσι απλά "χάλια"? Αφού δεν είχαμε κάποια συναλλαγή. Σε πείραξα καπως? Ήμαρτον... ;D (Θα τη σβήσω αργότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Θελω να παιζω blues.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι:Θα ειχα πχ καλυτερο αποτελεσμα με εναν ενισχυτη μεχρι 300 Ευρω ή ειναι μια χαρα αυτο που εχω? Δεν με πειραζει αν θα παιζω με ακουστηκα η οχι. Nαι, θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με ενισχυτή, κυρίως χωρίς ακουστικά . Μια δοκιμή θα σε πείσει ;) edit : Και κάτι άσχετο: Γιατί βρε πουλάκι μου μου έβαλες αξιολόγηση στο προφιλ ... γράφοντας έτσι απλά "χάλια"? Αφού δεν είχαμε κάποια συναλλαγή. Σε πείραξα καπως? Ήμαρτον... ;D (Θα τη σβήσω αργότερα) γιατί σαν barwoman είσαι χάλια, παραδέξου το >:( https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση