freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 και στο Α μου φαίνεται οτι πατάς πιο μαλακά επειδή είναι ξένη ;D Eγω θα ελεγα το αντιθετο... ;D ;D ;D Δεν ξερω απο πεταλιερες αλλα το παιξιμο μαμει.. Ψηφιζω δαχτυλα. Μπραβο παιχτη! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Αυτό το chorus στο Β στην αρχή και τα καθαρά μου φαίνονται κάπως γνώριμα πιστεύω πως είναι το POD .Αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος γιατί δεν έχω ακούσει πάρα πολλά δείγματα απο την HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Γυμνο τελος...... YΓ. η ψηφος μου προφανης - θα επιστρεψω οταν ακουσω τα κλιπς https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Καταρχην να αναφερω κατι...........το 35,3% αυτων που συμμετειχαν στην ψηφοφορια...δεν το ενδιαφερει να φτιαξει ηχο....αλλα με γλυκοκοιταζει....και με εχει τρομοκρατησει αυτο... ;D λοιπον το ΒΙΝΤΕΟ Α :POD HD 300 ΒΙΝΤΕΟ Β :RP500 ευχαριστουμε για τη συμμετοχη...εγω το ευχαριστηθηκα πολυ παντως. ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 igna οταν βγαινεις απο το σπιτι, τοιχο τοιχο ε? ;D (μ αρεσει που νοιωθω οτι τα αυτια μου λειτουργουν ακομα, ξερεις εσυ ;) ) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Μου άρεσε ελαφρώς περισσότερο το Β και φαντάζομαι πως είναι η rp που ξέρεις να την δουλεύεις. Επίσης το κλίκ όταν την πατάς δεν θυμίζει κλίκ ολοκαίνουριου μηχανήματος και στο Α μου φαίνεται οτι πατάς πιο μαλακά επειδή είναι ξένη ;D Eγω θα ελεγα το αντιθετο... ;D ;D ;D λοιπον το ΒΙΝΤΕΟ Α :POD HD 300 ΒΙΝΤΕΟ Β :RP500 Πες μας και για το κλικ, όντως ακούγονται διαφορετικά οι διακόπτες τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 εμένα μου αρεσε το Α, μπορεί και να είναι επειδή φαίνεται ο παίχτης :) νομίζω όμως ότι το Β με λίγο tweaking θα γινόταν κι αυτό ισάξιο εσένα αλήθεια ποιο σου αρέσει πιο πολύ δε μας είπες; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2011 δε μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα με ηχογραφιση καμερας...αν εκανες τα ιδια riff direct στο pc θα ηταν καλυτερα... για το βιντεο Α το μονο σιγουρο ειναι οτι τοσα μπασσα σε εντασεις Live δε θα σε εβγαζαν σωστα.... https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2011 μου άρεσε το Β, αλλά δεν θα ξεχώριζα οτι είναι διαφορετικά μηχανήματα, παρά άλλες ρυθμίσεις. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση