tsgiannis13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 παιδια εχω και εγω την ερωτηση μου! :) μπορει καποιος να μου πει με τι καλωδια συνδεουμε τα piezzos με το module ; προκειται να παρω αυτο για αρχη: http://www.roland.com/products/en/TD-3/ Νομιζω προκειται για jack... ! αρα στα piezzos συνδεουμε ενα female jack... σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
str.drummer Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2011 Σωστά. Από τα πιεζο σε female. p.x. http://www.thomann.de/gr/neutrik_nys_221.htm Music is what feelings sound like... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2011 να σαι καλα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokaraman Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2011 Εχω κάνει και εγω ένα σετάκι. ακουστικό απο τομαν (απλό σετ) το οποιο συνδέεται με το γνωστό trigger io. μαζί με βάση κρασ, υλικά, σετ κτλ 400€ + πολύ πατέντα. Τελικό αποτέλεσμα:snare 1 zone (αν και το εχω κανει 2-zone, δεν), hihat 1-zone, κλειστό ανοιχτό (πολύ απλό τελικά για να γίνει, γιατί το είχα μεγάλο αγχος), crash και ride με τσοκ (με ένα πιεζοηλεκρικό, απο βίντεο youtube,) tom και μποτα και βαθύ 1-zone. ξεχασα να πω, το crash ειναι το μισό hihat. Οι κώνοι απο σφουγάρι σε σχήμα κύβου, αλλά υπάρχει αστοχία, μετά απο πολύ χτύπημα μετακινούνται. Σημείωση, δεν τρυπηθηκε τίποτα, δεν αχρηστευτηκε τίποτα απο ξύλο κτλ. Το πρόβλημα όμως που έχω και έχω ξενερώσει απίστευτα είναι οτι με οποιο πρόγραμμα το δουλέψω έχει καθυστέρηση (θα γίνω πατέρας? :P). Σε αυτό το 2μηνο άλλαξα και υπολογιστή (για άλλον λόγο) αλλά τίποτα. Το έχω δουλέψει με BFT lite, με open source/nuedo+addictive αλλά τίποτα. Μήπως καμιά ιδέα, να μειώσουμε την καθηστέρηση? Επίσης, οποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα κατασκευαστικό ας επικοινωνήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
str.drummer Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Για την καθυστέρηση δεν φταίει το software. Η κάρτα ήχου είναι το θέμα. Τι κάρτα ήχου έχεις; Music is what feelings sound like... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2011 Μήπως καμιά ιδέα, να μειώσουμε την καθηστέρηση? κάρτα ήχου θες φίλε μου με zero latency drivers πχ m audio fast track pro www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 οσοι κανατε τις κατασκευες σας βαλατε piezo για rimshot σε ολα τα τυμπανα? δεν ειναι απαραιτητο ε? περα απο το snare βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Οι dual-zone millenium που πήρες, είναι με 2 πιεζο; Έχεις ήχο στην περίμετρο και στην καμπάνα στο κέντρο με δυναμικές; Στο hi-hat υπάρχει δυνατότητα χρησιμοποίησης dual-zone; Νομιζω ότι έχουνε 2 πιέζος και ένα switch για choke. Όμως μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο 2 από αυτά κάθε φορά (τουλαχιστον με το alesis trigger i/o, δηλ ειτε ενα ηχο και choke είτε δυο ήχους.. με δυναμικές millenium. Παρόλα αυτά ο εγκέφαλος της millenium mps400 υποστήριζε ταυτόχρονα περιμετρο, καμπανα και choke στο ride) Στο hihat μαλλον δεν υπαρχει η δυνατοτητα χρησιμοποίησης dual-zone (δεν καταφερα να το σεταρω και νομιζω ότι δεν υποστηρίζεται από το alesis trigger i/o) Εχω κάνει και εγω ένα σετάκι. Ε ανεβασε καμια φωτογραφία 8) οσοι κανατε τις κατασκευες σας βαλατε piezo για rimshot σε ολα τα τυμπανα? δεν ειναι απαραιτητο ε? περα απο το snare βεβαια... Απαραίτητο μάλλον δεν είναι αλλά έβαλα δυο πιέζος παντού.. αν σηκωσω και ενα δευτερο vst εκτός απο το XLN Addictive ή BFD μπορώ να έχω από κεραυνούς και βογγητά μέχρι λούπες κρουστών και συγχορδιες εγχορδων στα στεφάνια των τομ πχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Το πρόβλημα όμως που έχω και έχω ξενερώσει απίστευτα είναι οτι με οποιο πρόγραμμα το δουλέψω έχει καθυστέρηση (θα γίνω πατέρας? :P). Σε αυτό το 2μηνο άλλαξα και υπολογιστή (για άλλον λόγο) αλλά τίποτα. Το έχω δουλέψει με BFT lite, με open source/nuedo+addictive αλλά τίποτα. Μήπως καμιά ιδέα, να μειώσουμε την καθηστέρηση? Επίσης, οποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα κατασκευαστικό ας επικοινωνήσει. ισως αυτο να σε βοηθησει Latency and edrums ακομα κατι που θελω να ρωτησω... για την συνδεση καθε τυμπανου με το module χρησιμποποιουμε stereo η mono jack?? πχ. http://www.thomann.de/gr/the_sssnake_sk361-6.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 ακομα κατι που θελω να ρωτησω... για την συνδεση καθε τυμπανου με το module χρησιμποποιουμε stereo η mono jack?? πχ. http://www.thomann.de/gr/the_sssnake_sk361-6.htm Αν έχεις δυο πιέζος (head και rim) θες stereo.. και το mono θα παίξει αλλά θα παράγει μονο έναν ήχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση