Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Επανέρχομαι με ένα κλιπάκι που έγραψα εχθές τη νύχτα, προϊόν σοβαρής αϋπνίας. Είναι ένα τσαμπουκαλεμένο μπλουζοφανκοειδές, ό,τι έπρεπε για να ξεδώσω εκείνη τη στιγμή. Αν έχετε καμιά συμβουλή/παρατήρηση περί μίξης, ρίχτε τα. fine_line.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 ναι έχω : Ξενύχτα πιο συχνά ... σου πάει (4η ακρόαση) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Και εσύ είσαι ωράιος,μετράς και ξενυχτάς. Εύγε νυχτοπερπατητή. Α...κι εμένα αρέσει το κασέρι ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiwtis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 και εγω συμφωνώ με τον προ-προλαλήσαντα ;D ;D πολυ ωραια η βασικη μελωδια...πολυ 'ξεδωτικη'!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Η ιδεα κεφατη και αναλαφρη! Μου αρεσε που ξεφυγες απ τα τετριμμενα 12μετρα. Το παιξιμο πολυ ωραιο!(σ αρεσει ο Robben Ford?) Προσωπικα ηθελα λιιιγο drive παραπανω να τσιμπαει στο ''νευρο'' σου. Tωρα,αν σ ενδιαφερει η βελτιωση του ηχου... Ανεβασε μποτα να ''κουνησει'' πιο πολυ το κομματι. Λιγοτερο βαθος στις ρυθμικες γιατι λασπωνουν και μπερδευονται με το μπασο. Το μπασο θελει οντοτητα,ειναι λιγο υποκωφο(θεμα γουστου). Το ακουσα πολυ ευχαριστα! GO ON! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Γεια σου ρε Jazzjoker με τις αρμονιες σου :D Πολυ ωραιο, με αρεσε, οσο αφορα τον ηχο αυτα που εγραψε ο Σταυρος σε καλυπτουν νομιζω. Α, και να ξενυχτας πιο συχνα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό!!Groovarei τέλεια :).Ωραίες φράσεις και ήχος στην κιθάρα(όπως πάντα απ'ό,τι βλέπω δηλαδή 8)) ps(Η μποτα μου φαίνεται πως πρέπει να ανέβει σε ένταση) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις. Σταύρο έπεσες μέσα σε όλα. Το πείραξα ήδη σύμφωνα με τις υποδείξεις σου και πήρε πάνω του. Όσον αφορά τον Robben Ford που ρωτάς, μου αρέσει αλλά δεν τον έχω ακούσει ιδιαιτέρως (ακόμα). Πάω να ετοιμαστώ για ξενύχτι τώρα στο Αιγάλεω ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Smooth licks! Well done my Boy!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Αρχίζω να βαριέμαι να σε λιβανίζω κάθε φορά. Ως εκ τούτου, θα το ρίξω στις φωτογραφίες. [move]ΑΞΙΟΣ![/move] ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση