panagiwtis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 ΩΩΩραιοςςςς....στο ιδιο περιπου υφος γραφω και εγω, μελαγχο-νοσταλγικα!! ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Ευφυέστατο!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Ωραία ιδέα, ωραία ενορχήστρωση, ωραία ατμόσφαιρα! Τώρα αυτές οι συνεχόμενες διακοπές, μου έκαναν κάπως... αλλά έχουν το κάτι τους! ;) www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Mtron: mellotrons Minimogue: μπασοσυνθ Stormbreakz: Drums φωνή: ? ;D Φίλε, είναι ΠΟΛΥ ωραίο! Άντε τελείωνε με τα στρατά, να κατέβεις Αθήνα να σε δούμε λίγο... (ΥΓ. ως παπαρολκλασσικός που είμαι, μία αλλαγή τόνου κάπου προς το τέλος θα χτύπαγε ΤΟΣΟΟΟοοοο καλά στα αυτιά μου...) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2011 Mπορω να πω, πως αυτες οι παυσεις ηταν καπως..... ??? Θα συμφωνησω και με τον Νικολα. Λιγο παραπανω αναπτυξη της μελωδιας για να γινει πιο ....πλουσιο. Με συμπαθεια.Καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω για τα σχολια ολους σας. Προς υπερασπιση των παυσεων...καταλαβαινω οτι κοβουν τη ροη και οτι μπορει να ξενίζουν. Αλλα είναι η ουσια του κομματιου..Δεν είναι ούτε η μελωδία ουτε η συνθεση... Το κονσεπτ εχει συγκεκριμενες ριζες, και ηταν απαραιτητες και οι παυσεις, και το ιντερλουδιο και το τελειωμα...οποιαδηποτε εκπτωση θα χαλουσε ολο το νοημα... Παρόλα αυτα δεκτες ολες οι παρατηρήσεις. Korgious: Την ίδια ακριβως κουβεντα μου εχει πει και ενας φίλος, ο οποιος μου μετεδωσε την αγαπη για το οργανο αυτο. Και παρόλα αυτα, μαλλον κατι αλλο βρηκα στον ηχο του που με αρεσει...ίσως κι εσυ να γερνεις πιο πολυ προς τον genesis ηχο :) Ευχαριστω πολυ Ηλία :) Νικολα: Φωνή? Θα του δωσουμε και κρεντιτς για ενα χμ? :P Το τελειωνε με τα στρατα πιστεψε με το λεω πολλαπλασιες φορες καθε μερα ;D Για το κομματι, ως απαντηση και προς τον Βαρτανη, το παραπανω σχολιο μου. Η συνθεση σαν συνθεση εχει πολυ δευτερευον ρόλο. Οι μελωδίες δεν ειναι καν δουλεμενες. Οτι εβγαινε πανω στα 2 αυτα ακορντα. Η ποζερια με τις κασετες ήταν ολο το ζητούμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Νικο...με αντιλαμβάνεσαι. Πάω ακόμα πιο παλιά από τους Genesis. Σε King crimson. Βέβαια είναι μια δύσκολη και ευαίσθητη χροιά,έχει τόσα εναλλακτικά σχήματα,και ο καθείς την νιώθει όπως μπορεί και ξέρει. Και πάλι εύγε! Ωραίος ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 μπραβο σου ωραιο ακομα και σαν ειδεα αντε και καλος πολιτης :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Προς υπερασπιση των παυσεων...καταλαβαινω οτι κοβουν τη ροη και οτι μπορει να ξενίζουν. Αλλα είναι η ουσια του κομματιου..Δεν είναι ούτε η μελωδία ουτε η συνθεση... Το κονσεπτ εχει συγκεκριμενες ριζες, και ηταν απαραιτητες και οι παυσεις, και το ιντερλουδιο και το τελειωμα...οποιαδηποτε εκπτωση θα χαλουσε ολο το νοημα... Μην ακούς κανέναν! Οι παύσεις μέτρησαν πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Πολύ ωραίο αλλά μου θύμισε έντονα αυτό... Ίσως πολύ έντονα... :-\ (Αυτό βέβαια δε σημαίνει και τίποτα, παραμένει πολύ καλό το κομμάτι!) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση