Προς το περιεχόμενο

new metal clip (οσοι πιστοι του ειδους δεκτοι προς σχολιασμον

dean v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε το κομμάτι σου μου άρεσε αν και δεν είναι το είδος του metal που με συγκινεί τόσο πολύ.

Απο θέμα παραγωγής τώρα (χωρίς να έχω ιδιαίτερη γνώση σε τεχνολογικά ζητήματα) θα προτιμούσα καλύτερο "δέσιμο" στις bass drums με το μπάσο και με τις κιθάρες. Σε πολλά σημεία ακούω "βόμβους" το οποίο στο αυτί μου σημαίνει "συχνοτικά τρακαρίσματα"!

Θα προτιμούσα να ακούω απο τις κάσες κυρίως την "ατάκα", να παίρνω τον όγκο απο το μπάσο και απο την κιθάρα τις μεσαίες συχνότητες. Εντάξει... ειδικά στην κιθάρα ο "ψηφιακός παράγοντας" είναι σχετικά αντιληπτός και σχετικά δύσκολα μπορείς να τον εξαλείψεις, απλά προσπάθησε να δώσεις στην κιθάρα πιο συγκεκριμένο συχνοτικό ρόλο. Επίσης, θα σου έλεγα να δώσεις περισσότερη προσοχή στα πιατίνια σου τα οποία βρίσκονται μάλλον πίσω, αφαιρώντας έτσι τις ψηλές συχνότητες, με αποτέλεσμα το σύνολο να μην "αναπνέει" σωστά.

Όπως μου έχει πει και ένας φίλος παραγωγός: "Το να μιξάρεις ένα metal τραγούδι είναι σα να μιξάρεις μια συμφωνική ορχήστρα! Κάθε τι πρέπει να έχει το ρόλο του και όλα μαζί να βγάζουν ένα ισορροπημένο και αρμονικό αποτέλεσμα".

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου