Evilnye Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Αν πάντως μένεις Αθήνα, ξέρω ένα στάνταρ στην περιοχή Ζωγράφου που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Ζακυνθο μενω. Αυτο που λες στελνει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Αμφιβάλλω. Συνοικιακό χρωματοπωλείο είναι... Ίσως πάντως κάποιος στη Ζάκυνθο να έχει, αλλιώς παραγγελία. Φαντάζομαι κ ο Νάκας θα έχει, και στο musica.gr ρώτα, αλλά και απ΄έξω να το παραγγείλεις αρκετά γρήγορα θα έρθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Καποτε που ειχα Badass ρυθμιζα τα βαγονακια ωραιοτατα με ισιο μικρο κατσαβιδακι ωρολογοποιου. Αυτα πουλιουνται σαν σετ - ολο και καποιο απο αυτα που εχει το σετ θα σου κανει. Με λιγη προσοχη ομως να μην χαλασεις τα πασα απο τις βιδιτσες. Τετοιο σετ πιστευω πως θα βρεις σε σιδηρικα - χρωματοπωλεία ακομα και στην Ζακυνθο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Σωστός ο Πέτρος. Τα συγκεκριμένα κλειδάκια, αν είναι σε μεγάλο σετ, πιθανότατα θα έχουν και flat & philips & allen & torx μύτες. Οπότε το πιθανότερο, λογικά, είναι ότι θα σου κάνουν. Αν όχι, είναι χρήσιμα εργαλεία για το σπίτι. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2011 Κάνε μια βόλτα με το μπάσο και στα εκτός πόλης μαγαζιά.Αν δε βρείς, στείλε μου p.m. να σε βοηθήσω.Ζάκυνθο μένω και εγώ. http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση