kkaravolas Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Το νέο βίντεο κλιπ μας O.C.D. το οποίο είναι σκηνοθετημένο από τον Bob Katsionis (firewind, outloud) αναφέρεται σε μια πολύ κοινή διαταραχή, την Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (Obsessive-compulsive Disorder). Η Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (Obsessive–compulsive disorder), που ανήκει στις αγχώδεις διαταραχές, είναι μια κατάσταση που μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά σοβαρή και να επιμένει για χρόνια. Το άτομο που πάσχει από O.C.D. παγιδεύεται από μία σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες - obsessions) και συμπεριφορών (ψυχαναγκασμοί - compulsions), που αν και δίχως νόημα ακόμη και για τον ίδιο τον πάσχοντα, προκαλούν μεγάλη δυσφορία και είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν. “Υπολογίζεται ότι 1 στους 100 ανθρώπους έχει κάποια μορφή O.C.D. (ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή). Το O.C.D. μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα εάν δεν συζητηθεί με ειδικό, και μπορεί να οδηγήσει σε απομόνωση και σοβαρή αναπηρία. Γι’ αυτό και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει κατηγοριοποιήσει το O.C.D. στις 10 πιο σημαντικές παθήσεις στον κόσμο.” Overcoming Obsessive Compulsive Disorder by Davis Veale and Rob Willson Directed by Bob Katsionis Concept by Prejudice Reborn Actress: Vassia Zacharopoulou Taken from the "Rain Must Fall" EP (promo) Song Written by Kanellopoulos/Konstas Lyrics written by Tassos Kanellopoulos Produced by Prejudice Reborn For more info visit: www.myspace.com/prejudicereborn www.facebook.com/prejudicereborn http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Χωρίς να είμαι φαν του είδους το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αυτό που άκουσα και είδα ήταν πολύ προσεγμένο και επαγγελματικό!Καλή συνέχεια guys ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Eίχα και 'γω OCD* και το πούλησα. * του Fulltone. :D Πέρα από τη πλάκα, αν και δεν ακούω τη μουσική σας, άκουσα ολόκληρο το κομμάτι. 8) Αυτό ερμηνέψτε το κατά το δοκούν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Ωραίο video και song.Πολύ ωραίος και ο ήχος . Μία παρατήρηση , που αφορά μόνο το youtube (αφού εκεί το κάνατε upload). Ξέρω ότι γι’ αυτό το style τα 5:04 λεπτά μπορεί να είναι και λίγα. Δεν ξέρω για το yοutube όμως αν είναι πολλά. (όταν πάρετε ένδειξη για το attention στο insight, αν θες let me know, γιατί με ενδιαφέρει ΠΟΛΥΥΥΥΥ το θέμα). ΜΠΡΑΒΟ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν κανω λαθος ειχατε ξανα ανεβασει ενα βιντεο-προμο. Και τοτε οπως και τωρα εχω την διαισθηση οτι αυτο που κανετε το πιστευετε μαγκες. Μονο και μονο γι αυτο,υποκλινομαι. Αν και δεν ειμαι του ειδους(μεχρι maiden φτανω)η παραγωγη μουσικα μαμαει,το βιντεο ειναι πολυ επαγγελματικο. Ειναι προφανες οτι εδω εχουμε να κανουμε με υπαρξη ''οραματος''και πιστης. Ευχομαι τα καλυτερα! Α!Μου αρεσε που επεξηγειτε τι πραγματευεται το τραγουδι και τι ειναι αυτο. Βρηκα απο τι πασχω. Τα τελευταια χρονια εχω συνεχεια αυτο στο μυαλο: ''Θελωκιαλληστρατοκαστερ-Θελωκιαλληστρατοκαστερ-Θελωκιαλληστρατοκαστερ-Θελωκιαλληστρατοκαστερ-Θελωκιαλληστρατοκαστερ-Θελωκιαλληστρατοκαστερ'' Το άτομο που πάσχει από O.C.D. παγιδεύεται από μία σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες - obsessions) Αυτο ειναι λοιπον.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Το video πολύ και προσεγμένο μάγκες. Το κομμάτι επίσης μου άρεσε αρκετά και μου έκανε εντύπωση που το μπάσο ξεχωρίζει. Συνήθως στις σύγχρονες (πολύ πλαστικές για το γούστο μου) παραγωγές αυτού του είδους, το μπάσο χάνεται με τα ρυθμικά της κιθάρας... Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε!! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το πολύ θετικό feedback! Έχουμε επενδύσει πολύ κόπο και προσπάθεια σε αυτή την πρώτη μας δουλειά και αν έστω και ένας γουστάρει με αυτό που βλέπει και ακούει για μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή! Είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι λαμβάνουμε πολύ καλά σχόλια από όσους το έχουν ακούσει, και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε! @Nestoras, Vasmar, freerock1974: Γουστάρω που παρόλο δεν ακούτε το είδος, σας άρεσε το βίντεο! Freerock από αυτό πάσχουμε όλοι δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ωραίες οι άτιμες οι κιθάρες και τα υπόλοιπα μπλιμπλίκια! @panagiotis: Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω η νέα μόδα είναι το μπάσο να μην ακούγεται, ενώ πραγματικά αυτό μαζί με τα drums είναι που αναδεικνύει την αρμονία του κομματιού. Ή έχεις μπάντα ή έχεις κιθαρίστα με session μουσικούς. @LK: Θα το έχουμε υπόψιν μας! Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά λόγια! Rock on! http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση