Προς το περιεχόμενο

Ολοι έχουμε άποψη για το Apple iPad

chris gti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αποχωρήσει από τη κουβέντα γιατί πήγα σπίτι μου για φαΐ και γιατί δεν κατόρθωσα να πείσω κανένα (κλαπς)···θα συνεχίσω να γράφω από το Ιpod...θα ήθελα ένα Ipad για να γράφω χωρίς τα γυαλιά μου!

Καλά εσύ δεν είχες αγοράσει μετοχές Apple ή τόση ήταν η πίστη σου στην εταιρεία;;;; Δεν έβγαλες αρκετά να πάρεις ένα iPad;  :D :D :D

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 229
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Άλλοι ποντάρουν περισσότερο στη συμβατότητα. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο τελικά... (*)

Όχι, ο χρόνος ΕΔΕΙΞΕ ποιός είχε δίκιο, η Apple ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ, ΕΚΛΕΙΣΕ και ο μόνος λόγος που υπάρχει είναι ότι η microsoft χωρίς ανταγωνιστή θα γινόταν μονοπώλιο, οπότε ΕΣΚΑΣΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ στην Apple για να την νεκραναστήσει, και την άφησε εκεί στο 5% και να παίζει μπάλα με κάτι ταμπλετάκια, κινητάκια και βλακείες.  ;D

Άμα θέλετε home entertainment στήστε εκεί καμιά... 150αριά ίντσες με κάνα προτζέκτορα, βάλτε πάνω και ένα τετραπύρινο με καμιά nvidia 580 και καλή σας όρεξη.  ;D Τα atom σκατουλάκια είναι για να το παίζουν κάποιοι μάγκες στο net  ;D  ;D  ;D

• Moderator

Με 400 γιούρια μόνο μισό ή τέλος πάντων μια ολίγη από ipad φίλος...

Η κανονική μερίδα κοστίζει... :P

Έχεις δίκιο. Απλά αυτό που κρατάω στη demotivational photo (όντως εγώ είμαι σε ένα κατάστημα  ;D) παραλίγο να το αγοράσω για $499 που εκείνες τις μέρες ήταν περίπου 350 ευρώ. Είχε και μεγαλύτερο με 450 Ευρώ...

Κρατήστε κατά νου ότι αυτό είναι το ποσό το οποίο καλείται να πληρώσει η Αμερική για το μηχανάκι αυτό.

Το iPad είναι ένας νέος τύπος φορητού υπολογιστή. Αφορά δύο κατηγορίες χρηστών:

α) τους επαγγελματίες της πληροφορικής και της κατασκευής λογισμικού, οι οποίοι δεν μπορούν να αγνοήσουν την τεράστια επιτυχία του και οφείλουν να προετοιμάζονται προκειμένου να ανταπεξέρθουν στις απαιτήσεις του κοντινού μέλλοντος

β) τους χειριστές ηλ. υπολογιστή που (ακριβώς επειδή περνούν μεγάλο κομάτι του χρόνου τους μπροστά σε desktop συστήματα) θέλουν μία εναλλακτική συσκευή που θα τους δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, χωρίς να είναι υποχρεωτικά βιδωμένοι στη καρέκλα, με τα χέρια σε πρόταση.

Δεδομένου ότι εδώ μέσα συχνάζουν μουσικοί, δεν εκπλήσσει ότι δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο harilatron, o yameth, ο marathon, εγώ (και άλλοι φαντάζομαι) εκτιμούν ή το (α) ή/και το (β). Οι υπόλοιποι μάλλον δεν το χρειάζεστε.

Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί μερικές από τις ωκεάνειες ανοησίες που διαβάσαμε: η αποτίμηση συσκευών δε γίνεται μέσα από περιοδικά και επιτέλους (2011, λέμε) καλό θα είναι να μη διαβάζουμε (κακές) μεταφράσεις πραγμάτων που κάποιοι διάβασαν στο site κάποιου, ο οποίος με τη σειρά του τα έχει βρει κάπου αλλού κλπ. Οι νέες συσκευές και γενικότερα οι νέες ιδέες θέλουν νέα μυαλά. Όταν θέλω την άποψη του μέσου έλληνα για το iPad, μπορώ πάντα να ακούω τον Παπαδάκη ή τον Χατζηνικολάου.

Mea Culpa

Με το (α) συμφωνώ απόλυτα, στην περίπτωση του (β) υπάρχουν και τα λάπτοπ, ή γενικότερα όλα τα tablet pc που τεχνολογικά είναι πληρέστερα και πιο συμβατά. Όσο για την τελευταία παράγραφο, αν αναφέρεσαι σε μένα θα ήθελα να σημειώσω πως δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση, ούτε διαβάζω απολύτως κανένα σάιτ για πληροφορική, ούτε κανένα απολύτως σχετικό περιοδικό, και πως ήταν αποκλειστικά δικές μου σκέψεις βασισμένες σε δυο-τρεις σκόρπιες ειδήσεις που παίρνει το μάτι μου πού και πού όταν κοιτάω το in.gr (ειδήσεις, όχι "αναλύσεις"). Επίσης, δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις τις φιλοξενούμενες εδώ ή αλλού απόψεις του μέσου Έλληνα για το iPad ή για οτιδήποτε άλλο. :)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Όσο για την τελευταία παράγραφο, αν αναφέρεσαι σε μένα θα ήθελα να σημειώσω πως δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση, ούτε διαβάζω απολύτως κανένα σάιτ για πληροφορική, ούτε κανένα απολύτως σχετικό περιοδικό, και πως ήταν αποκλειστικά δικές μου σκέψεις. Στο κάτω-κάτω, δεν σε υποχρέωσε κανείς να διαβάσεις την φιλοξενούμενη εδώ ή αλλού άποψη των άλλων για το iPad ή για οτιδήποτε άλλο. :)

Και τι με ενδιαφέρουν οι σκέψεις κάποιου που δεν έχει καμία πρακτική εμπειρία με το αντικείμενο στο οποίο αναφέρεται;

Έλεος δηλαδή... για πολλά μπορεί κάποιος να με μέμψει όσον αφορά τη συμμετοχή μου στο φόρουμ, αλλά ποτέ των ποτών δεν έγραψα τίποτε για κάτι για το οποίο δεν είχα προσωπική αντίληψη και εμπειρία.

Το iPad (ή οποιοδήποτε τεχνολογικό προϊόν) δεν είναι αφηρημένη έννοια, όπως η αγάπη ή το πάθος, ώστε να δικαιολογείται η εκφορά γνώμης για την-εκφορά-γνώμης.  Και εγώ έχω γνώμες για όλα... πρέπει να αρχίσω να τις πληκτρολογώ και όταν κάποιος μου τη πει να απαντήσω ότι "εντάξει, δεν ήσουν υποχρεωμένος να τη διαβάσεις"; Τι είναι αυτό, προληπτική λογοκρισία στο δικαίωμα ανάγνωσης;

Mea Culpa

• Moderator

... όλα τα tablet pc που τεχνολογικά είναι πληρέστερα και πιο συμβατά. ....

Εχουν και USB άμα λαχει. Και τρέχουν και (δηλαδή έλεος :P) office.

Ρε συ μπλάντυ ήμαρτον.... έχω 4 υπολογιστές.... από το  iPad θα απαιτήσω ... πληρότητα?  ;D

Αυτό που μετράει στο iPad είναι η διάρκεια της μπαταρίας, η τεράστια οθόνη (αναλογικά με το μέγεθός του) η εξαιρετική οθόνη χρώμα, contrast, ομογένεια φωτισμου κλπ, η προσεγμένη δουλειά στο rendering των μικρών γραμματοσειρών που κάνουν τα μικρά γράμματα ευανάγνωστα και τη συνολική σελίδα ελκυστική στην εμφάνιση η απόλυτα αθόρυβη λειτουργία (σε αντίθεση με τα μικρά λαπτοπ) κλπ κλπ κλπ.

Και ποιος σου είπε Εye ότι εγώ δεν έχω πρακτική εμπειρία με το αντικείμενο? Επίσης, σύμφωνα με αυτό που γράφεις οι μόνοι που δικαιούνται να έχουν άποψη πάνω πχ. στο iPad είναι οι προγραμματιστές ή οι κατασκευαστές του hardware, και όχι οι ίδιοι οι καταναλωτές. Η γνώμη αυτών όμως είναι και η καθοριστική για την τύχη ενός προϊόντος.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου