RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω πρόβλημα με τις εταιρείες που αναφέρεις. Προφανώς εσύ έχεις με την Apple. Δεν σε ρώτησα αν έχεις πρόβλημα. Σε ρώτησα γιατί ζαχαρώνεις το iPad συγκεκριμένα χωρίς, προφανώς, να έχεις ρίξει μια ματιά στους ανταγωνιστές. Εγώ φυσικά και έχω πρόβλημα με την Apple. Όπως έχει και κάθε σοβαρός χρήστης ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όταν βλέπει θύματα να πληρώνουν χρήματα για προϊόντα αλλά να μην έχουν το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν όπως θεωρούν αυτοί σωστό βλ. ολόκληρη φασαρία για το Jailbreak. Ή όταν τους λένε ότι δεν χρειάζονται MMS, δεν χρειάζονται USB, δεν χρειάζονται SD, δεν χρειάζονται flash, δεν χρειάζονται ανταλλαγή αρχείων με Bluetooth. Και ακόμα χειρότερο, όταν αυτοί το πιστεύουν.... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 ... Το μη θεμιτο ειναι να προσπαθεις να επιβαλεις στον αλλο τις προσωπικες σου αναγκες ως καθολικες διαπιστωσεις. Οπως π.χ. το interface USB ?:D Εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα από το πόσο καλά δουλεύει. Οι "φίλοι" μου δεν μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό μου βέβαια και με έκαναν demotivational.... ;D ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Με τη λογική σου... "γιατί δεν πας στα κινέζικα αντίγραφα και κολλάς στη Fender;" Μια Fender κάνει ό,τι της ζητήσεις χωρίς ελλείψεις ενώ το (κινέζικο, αν και δεν έχω ποτέ πρόβλημα με τη χώρα κατασκευής) iPad όχι. Επομένως δεν τίθεται θέμα γιαλαντζί αντιγραφής από τα άλλα, ούτε smile price έναντι ληστείας (έχουν μικρή διαφορά στην τιμή) ούτε επανα-ανακάλυψης του τροχού μιας και τα tablet pcs προϋπήρχαν του iPad, το οποίο ξαναγράφω πως πολύ σωστά προσπάθησε να δώσει μια άλλη οπτική αλλά κατά τη γνώμη μου έχει χάσει μέχρι στιγμής στα σημεία επειδή η Apple προσπαθεί με υπερβάλλοντα ζήλο, ορισμένες φορές με επιτυχία και ορισμένες όχι, να "σπρώξει" τις πλατφόρμες της (μέσω του hardware της συνεργαζόμενο αποκλειστικά με το μαγαζί της) εις βάρος άλλων ανταγωνιστικών (Amazon, Sony, εφαρμογές flash κλπ), κρίνοντας πως μια τέτοια κίνηση θα της αποδώσει περισσότερα κέρδη από ζημιές. Άλλοι ποντάρουν περισσότερο στη συμβατότητα. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο τελικά... (*) Σε αυτές τις εκτιμήσεις της Apple φυσικά συνυπολογίζεται και το στάτους που έχει, περισσότερο σαν luxury item παρά σαν necessity item. Σαν εταιρία ποτέ δεν αφήνει οτιδήποτε στην τύχη όταν χαράσσει στρατηγική, και δεν βρίσκονται τυχαία στην ηγετική θέση που καταλαμβάνουν με τις τρομερά επιτυχημένες τους κινήσεις. Aυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι και αλάθητοι. Εδώ ο ίδιος ο Jobs δήλωνε (και περίμενε) πως το Kindle θα αποτύχει παταγωδώς επειδή οι άνθρωποι την σήμερον ημέρα απλά δεν διαβάζουν... και τώρα προσπαθεί να βασίσει ένα σημαντικό τμήμα της επιτυχίας του iPad ακριβώς σε αυτό που κατηγορούσε. * Aλλά σαν ένα επιπλέον μικρό παράδειγμα του εξοργιστικά "αγύριστου κεφαλιού" της υπενθυμίζω πως οι Apple users, ειδικά αυτοί που χρυσοπληρώνουν τα iMacs με την - υπέροχη όντως - μεγάλη οθόνη των 27', εξακολουθούν να είναι τσαντισμένοι επειδή λόγω της έχθρας της εταιρίας με το consortium του Βluray δεν μπορούν σήμερα να δουν ένα τέτοιο δισκάκι ενώ όλοι οι υπόλοιποι... μπορούν. Φανταστείτε να έχει κάποιος μια οθόνη-κόσμημα ανάλυσης 2560x1440 (!) και να μην μπορεί να δει bluray. Για να τα καταφέρει, πρέπει να εγκαταστήσει dual boot με... Windows ΧP. Kαι να αγοράσει έξτρα εξωτερικό blurayROM. ::) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Σε αυτές τις εκτιμήσεις φυσικά συνυπολογίζεται και το στάτους που έχει, περισσότερο σαν luxury item παρά σαν necessity item. Κάτι σαν τις μερίδες στα κυριλέ εστιατόρια. Άσε που αν είχαν περισσότερο φαί θα έμοιαζαν με τα πιάτα της ταβέρνας απέναντι και θα χάλαγε το image. Έλα όμως που οι ταβέρνες αυτές προσφέρουν το ίδιο ποιοτικό φαί και φθηνότερα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τη συζήτηση, καταθέτω και εγω τα 50 cents μου... Κάνει το iPad τα παντα (και συμφέρει)? Όχι. Αυτή είναι δουλειά των υπολοίπων (android και μη) Απωανατολιτικων κλωνων... Αυτα που κάνει όμως, τα κάνει τοσο καλα (hardware, user interface, OS, ΠΑΡΑ πολλές δυνατότητες που πολλαπλασιάζονται εντυπωσιακά μέσω Αpplications) που σε κάνουν να ξεχνάς τις οποιες ελλείψεις-υποχονδριες (αν και εφόσον σε πειραζαν in the first place)... Εν κατακλειδει, είναι ένα υπέροχο μηχάνημα που αν ξέρεις γιατί προορίζεται θα το απολαύσεις... Και κάτι τελευταίο..αν διάβαζε το thread κάποιος που δεν γνώριζε, θα πίστευε ότι το iPad κοστίζει τουλάχιστον όσο ένα ρετιρέ στο Μοντε Καρλο.... :) Είπαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Μια Fender κάνει ό,τι της ζητήσεις χωρίς ελλείψεις ενώ το (κινέζικο, αν και δεν έχω ποτέ πρόβλημα με τη χώρα κατασκευής) iPad όχι. Να διευκρινίσω ότι εγώ μιλάω για κινέζικα original tabs - που δεν είναι απομίμηση κανενός μηχανήματος - που τρέχουν android και όχι για ipad κόπιες. Για να μην πάω στα κινέζικα Android και εγείρω και πάλι τα αντικινέζικα αντανακλαστικά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχω αποχωρήσει από τη κουβέντα γιατί πήγα σπίτι μου για φαΐ και γιατί δεν κατόρθωσα να πείσω κανένα (κλαπς)···θα συνεχίσω να γράφω από το Ιpod...θα ήθελα ένα Ipad για να γράφω χωρίς τα γυαλιά μου! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι σαν τις μερίδες στα κυριλέ εστιατόρια. Άσε που αν είχαν περισσότερο φαί θα έμοιαζαν με τα πιάτα της ταβέρνας απέναντι και θα χάλαγε το image. Έλα όμως που οι ταβέρνες αυτές προσφέρουν το ίδιο ποιοτικό φαί και φθηνότερα. Χμμμμμ. Είσαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο ποιοτικό φαγητό? Είναι αδιάφορο το περιβάλλον μέσα στο οποίο τρως? Από την άλλη μου φαίνονται πολύ μεγαλύτερα κορόιδα αυτοί που ξοδεύουν 400 ευρώ για ένα δείπνο παρά αυτοί που τα δίνουν για να χαιδολογάνε το iPad. Τουλάχιστον το iPad δεν θα καταλήξει στην τουαλέτα την επόμενη μέρα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Από την άλλη μου φαίνονται πολύ μεγαλύτερα κορόιδα αυτοί που ξοδεύουν 400 ευρώ για ένα δείπνο παρά αυτοί που τα δίνουν για να χαιδολογάνε το iPad. Τουλάχιστον το iPad δεν θα καταλήξει στην τουαλέτα την επόμενη μέρα. ;D Με 400 γιούρια μόνο μισό ή τέλος πάντων μια ολίγη από ipad φίλος... Η κανονική μερίδα κοστίζει... :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2011 Χμμμμμ. Είσαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο ποιοτικό φαγητό? Είναι αδιάφορο το περιβάλλον μέσα στο οποίο τρως? Από την άλλη μου φαίνονται πολύ μεγαλύτερα κορόιδα αυτοί που ξοδεύουν 400 ευρώ για ένα δείπνο παρά αυτοί που τα δίνουν για να χαιδολογάνε το iPad. Τουλάχιστον το iPad δεν θα καταλήξει στην τουαλέτα την επόμενη μέρα. ;D Ναι βρέ, συμφωνάω :). Τραβηγμένο παράδειγμα απλά για να κάνει την "εικόνα" πιο έντονη ήταν. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση