Προς το περιεχόμενο

Ολοι έχουμε άποψη για το Apple iPad

chris gti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστός.

Να μην ξεχνιόμαστε: Και οι τσέχες μια χαρά είναι με 300 ευρώ... μόνο κάτι θυματα του marketing πάνε και παίρνουν τις gibson.

Παρεπιπτόντως.... εσύ (που δεν θα σε χάλαγε...) προϋπήρχες σαν κοινό ή σε δημιούργησε το marketing της apple?  ;D

Φυσικά και όχι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσω Apple όταν υπάρχουν βελτιωμένα και / ή φτηνότερα προϊόντα.

Οι Τσέχες μια χαρά είναι γιατί έχουν ό,τι και οι άλλες κιθάρες. Τα i-pads δεν έχουν όλα όσα έχουν τα άλλα pads.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 229
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Τα καινούργια pads, ανεξαρτήτως χώρας κατασκευής, είναι μια πιο σωστή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση μιας ας πούμε ενδιαφέρουσας ιδέας που εξ αρχής εκτελέστηκε με προβληματικό τρόπο, κάτι φυσικά που κανένας στην Apple δεν πρόκειται να παραδεχθεί ποτέ (και πού να δείτε τι έχει να γίνει τώρα που εκείνοι κλείνουν την πόρτα στα ηλ. βιβλία της Sony και του Αmazon). Kλασσικό παράδειγμα το Motorola Xoom που έχει αρχίσει μια πολύ πετυχημένη και πολυβραβευμένη πορεία εις βάρος του iPad, ξεκινώντας από την τεράστια και πρόσφατη κορυφαία έκθεση CES. Δεν είναι "αντιγραφή" σε στυλ Τσέχας των Gibson.

Ξέρω ξέρω.... Δηλαδή το target group του XOOM είναι ο κόσμος που θέλει να βλέπει Υοutube, ταινίες κλπ στον καναπέ σε ανθρώπινες διαστάσεις (δηλαδή εκείνες της τηλεόρασης ή του λάπτοπ είναι... απάνθρωπες? ), να διαβάζει ηλ. βιβλία, να σερφάρει στο ίντερνετ ή να ακούει μουσική? Κάτι που δεν έκανε μέχρι σήμερα?

μιας ας πούμε ενδιαφέρουσας ιδέας

Επιμένεις...ξέρεις, δεν είναι κακό να λέμε καμμιά φορα "δεν καταλαβαίνω" ;D

Kλασσικό παράδειγμα το Motorola Xoom που έχει αρχίσει μια πολύ πετυχημένη και πολυβραβευμένη πορεία εις βάρος του iPad,

μακάρι, πρώτος θα επικροτήσω ως καμμένος τόσα χρόνια από το μονοπώλιο της Apple...Από την άλλη βέβαια, δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια στην αλλαγή που γίνεται.

marathon ένα usb δεν είναι πολυτέλεια (εδώ και χρόνια)

Δεν χρειάζεται όμως σε wireless δίκτυα ;) Δεν είναι πολυτέλεια, είναι περιττό

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

και κάπως σοβαρότερες εφημερίδες όπως οι ΝΥΤ...να έχουν ήδη βγάλει έκδοση για tablet και να σκέφτονται να καταργήσουν τη παραδοσιακή έκδοση...και πολλές άλλες να έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τα παλιά συστήματα ανάγνωσης και διανομής...

Ναι... όταν εν μέσω παγκόσμιας πρεμιέρας ενώπιον εκατοντάδων δημοσιογράφων και σε ζωντανή σύνδεση ο Jobs πήγε στο σάιτ των NY Times, για θύμισέ μου τι είδε... μήπως ένα μήνυμα σφάλματος ότι η μισή σελίδα είναι αόρατη λόγω του flash content?  ;D Όσο για τις ηλ. εκδόσεις των εφημερίδων, τo τι κάνουν oρισμένες με τις παραδοσιακές τους χάρτινες εκδόσεις είναι εντελώς άσχετο με το θέμα μας, και φυσικά είναι μια χαρά αναγνώσιμες από τα πάντα σήμερα και δεν χρειάζονται το ίδιο το iPad.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

και κάπως σοβαρότερες εφημερίδες όπως οι ΝΥΤ...να έχουν ήδη βγάλει έκδοση για tablet και να σκέφτονται να καταργήσουν τη παραδοσιακή έκδοση...και πολλές άλλες να έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τα παλιά συστήματα ανάγνωσης και διανομής...

Πάντα κάποιοι, θα κάνουν το βήμα μπροστά και κάποιοι άλλοι θα απορούν για το USB ;)

Απλά, έχουμε το κακό συνήθειο...κάποιοι να νομίζουμε ότι η γή γυρίζει γύρω από εμάς...έλα μου όμως που η Apple αγνοεί ότι υπάρχουμε..

Η παρατήρηση είναι ότι δεν έχεις καταλάβει σε ποιό κοινό απευθύνεται

Ακόμα και οι αμερικάνοι έχουν αρχίσει να αφήνουν πίσω τα Apple. Δεν πα να είναι πρωτοπόροι στην Apple στα καλά που βγάζουν. Τα κολλήματα που έχει ο Jobs δεν την αφήνουν να γίνει παντοκρατορία - όπως θα μπορούσε άνετα. Ίδια ιστορία με το παραθυρικό περιβάλλον. Superwow εφεύρεση (κλεμμένη βέβαια αλλά οκ) αλλά... τα windows τη θέρισαν.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=293987

Δεν χρειάζεται όμως σε wireless δίκτυα ;) Δεν είναι πολυτέλεια, είναι περιττό

Aνεστη, υπαρχουν ξερεις πολλα αρχεια που ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος απο το μεσο PowerPoint presentation. Το να βγαλουμε περιττο το usb επειδη υπαρχουν ασυρματα δικτυα ειναι (στην παρουσα στιγμη), λιγακι γελοιο.

Απο κει και περα, εχωντας δοκιμασει πλεον το iPad, η γνωμη μου παραμενει η ιδια: Εχει καποια βασικα μεινονεκτηματα & ελλειψεις που μπορει μερικους να μην τους πειραζουν, αλλα ειναι dealbreaker για παρα πολλους αλλους. Θα μπορουσε να προσφερει πολλα παραπανω απο οσα προσφερει, σε αυτη την κατηγορια τιμης.

Harilatron, με Ford Model-T κυκλοφορείς; :D :D :D

Aνεστη, υπαρχουν ξερεις πολλα αρχεια που ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος απο το μεσο PowerPoint presentation.

Ε, και; Πες του να στα στείλει με Bluetooth από το iPhone!!!! ;)

Tο πρόβλημα με τους marketeers είναι ότι νομίζουν ότι μπορούν να αποφασίζουν αυτοί γύρω από ποιούς θα περιστρέφεται η γη, και το χειρότερο, το ονομάζουν και innovation.

Και μετά, να σου και ο σνομπισμός.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Ξέρω ξέρω.... Δηλαδή το target group του XOOM είναι ο κόσμος που θέλει να βλέπει Υοutube, ταινίες κλπ στον καναπέ σε ανθρώπινες διαστάσεις (δηλαδή εκείνες της τηλεόρασης ή του λάπτοπ είναι... απάνθρωπες? ), να διαβάζει ηλ. βιβλία, να σερφάρει στο ίντερνετ ή να ακούει μουσική? Κάτι που δεν έκανε μέχρι σήμερα?

Το target group του είναι ακριβώς αυτό. Δεν είπα ότι η ιδέα μιας compact οn-the-go ψυχαγωγίας δεν ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά (όπως είχα γράψει και σε ένα pm) ότι δεν νομίζω πως η ώρα της επανάστασης στον τομέα αυτό ήρθε ακόμα, και με αυτό τον τρόπο. Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι να προσθέσω στα επιχειρήματα που είχα στο άλλο μεγάλο θρεντ που παρέπεμψα (και Marathon, ξέρεις πολύ καλά ότι όταν ένας διαφημιστής έρχεται και σου λέει "μα αγαπητέ μου, απλά δεν καταλαβαίνεις ότι το χρειάζεσαι" συμβαίνει μάλλον κάτι ύποπτο...)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ακόμα και οι αμερικάνοι έχουν αρχίσει να αφήνουν πίσω τα Apple.

Η τιμή της μετοχής, άλλα λέει πάντως...

Aνεστη, υπαρχουν ξερεις πολλα αρχεια που ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος απο το μεσο PowerPoint presentation. Το να βγαλουμε περιττο το usb επειδη υπαρχουν ασυρματα δικτυα ειναι (στην παρουσα στιγμη), λιγακι γελοιο.

Όχι για την Αμερική, και τα συγκεκριμένα αρχεία δεν έχουν καμμιά δουλειά στο οποιoδήποτε Ipad...τα Pad κατασκευάστηκαν για να kάνουν streaming...ρε παιδιά μιλάμε για μία αγορά 3 Billion$$$ ::) και εσείς λέτε για το USB

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου