trolley Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο...λές...αυτή η χώρα, έχει ακόμα ελπίδα!!!!!! Εγώ φίλε όταν βλέπω κάτι σαν την αφίσα που μας έδειξες, θέλω να γράψω διηγήματα τρόμου και επιστημονικής φαντασίας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Εγώ φίλε όταν βλέπω κάτι σαν την αφίσα που μας έδειξες, θέλω να γράψω διηγήματα τρόμου και επιστημονικής φαντασίας. Καλέ μου φίλε, μάθε να ζείς στη πραγματικότητα, στο σήμερα...όπως έμαθε και η Αλέκα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 το οτι επιτρέπεται μια πολιτική συζήτηση δε σημαίνει οτι το φόρουμ είναι πολιτικό. Εδώ ισχύουν οι κανονισμοί. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 το οτι επιτρέπεται μια πολιτική συζήτηση δε σημαίνει οτι το φόρουμ είναι πολιτικό. Εδώ ισχύουν οι κανονισμοί. Α, σόρυ.. ειλικρινά δεν είχα (φαντάζομαι, ούτε ο μάραθον) την πρόθεση να γίνει η συζήτηση πολιτική. Παραμένει, όσον αφορά εμένα, μία συζήτηση για την ικανότητα του iPad να πείθει ακόμη και τους πιο σκληροτράχηλους πολέμιους της Apple. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Α, σόρυ.. ειλικρινά δεν είχα (φαντάζομαι, ούτε ο μάραθον) την πρόθεση να γίνει η συζήτηση πολιτική. Έτσι είναι...απλά ανατρέχοντας σε προηγούμενα γραπτά του θέματος... Το ζήτημα είναι ένα. Αν το χρειάζεσαι ? Αν το θες για νεοπλουτισμό, δικαίωμά σου. Αν σου είναι απαραίτητο, ακόμη καλύτερα. Αν θέλεις 10 από τα 100 που κάνει, υπάρχουν και αλλού μηλιές με 10 καλύτερα μήλα. Και πολλά ακόμη αν... Κάθε σκεπτόμενο άτομο εν έτη 2011, κατά την ταπεινή μου γνώμη, νομίζω γνωρίζει (ή τουλάχιστον οφείλει να γνωρίζει) το πως λειτουργεί η αγορά και το marketing. ...θα ήθελα πολύ να ξέρω την απάντηση ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 κι εγώ νομίζω οτι μιλάτε χιουμοριστικά, αλλά ας μην το συζητήσουμε εδώ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 κι εγώ νομίζω οτι μιλάτε χιουμοριστικά, αλλά ας μην το συζητήσουμε εδώ Όπου θέλεις, όποτε θέλεις...μπορώ να σου φέρω και αυτόγραφο της Αλέκας ;D ;D (με το IPad)...γιατί είναι γειτόνισα στη Νέα Μάκρη και ψωνίζουμε στο ίδιο σουπερμάρκετ... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Άργησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Άργησε... απλά...πήρε γραμμή!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2011 Δικό σου? Δώρο για τη μητέρα μου. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση