Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 μιλαμε για το απολυτο,το τελειο και τελειωτικο.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 μπηκε favs. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Ωμό και ακατέργαστο performance. TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Φανταστείτε ότι ένα χρόνο μετά από αυτή την εκπομπή - το'84 - βγήκε αυτή η κλασσική συλλογή (την οποία την έχω ακόμη, και σχεδόν αγρατζούνιστη γιατί δεν ήμουν και πολύ φαν του ελληνόφωνου...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Φανταστείτε ότι ένα χρόνο μετά από αυτή την εκπομπή - το'84 - βγήκε αυτή η κλασσική συλλογή (την οποία την έχω ακόμη, και σχεδόν αγρατζούνιστη γιατί δεν ήμουν και πολύ φαν του ελληνόφωνου...) Οχι punk και μαλακίες...Αυτό είναι πραγματικό...ΠΑΝΚ! :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 μιλαμε για το απολυτο,το τελειο και τελειωτικο.... Εντάξει, είναι ΠΑΝΚ, αλλά πιστεύω ότι σου έχω καλύτερο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Λαζάνη, εσύ? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Ρε Νίκο ειλικρινά, που τα βρίσκεις αυτά; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Ρε Νίκο ειλικρινά, που τα βρίσκεις αυτά; ;D Στο Youtube. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση