problematic Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Συγνώμη, για μουσικό pc δεν μιλάμε? Τι να τα κάνεις όλα αυτά τα κέρατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 eye...μυριζομαι εκρηξη :lol: φιλτατε ALMOHTASHEM, αν ριξεις μια ματια στους κανονες λειτουργειας, θα δεις πως δεν επιτρεπονται links για σπασμενα προγραμματα.το θεμα εχει συζητηθει εκτενως. υστερα, οντως κατι java και κατι αλλα αχρηστα πραγματα, δεν χρειαζονται καθολου για δημιουργια μουσικης.ειναι παντελως αχρηστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 eye...μυριζομαι εκρηξη :lol: Μπααα, άστους να κάνουν τον υπολογιστή τους οικόπεδο, αρκετά χολοέσκασα να λέω τα ίδια και τα ίδια.... Service Pack 3 για τα XP δεν υπάρχει... τα προγράμματα που προτείνει ο φίλος είναι άσχετα, αλλά ουδείς το αναφέρει.... Τι να πω; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Μπααα' date=' άστους να κάνουν τον υπολογιστή τους οικόπεδο[/quote'] Χωματερή θα έλεγα :lol: 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Το περίεργο είναι ότι όλα τα προγράμματα που προτείνονται ((βασικά τα περισσότερα...)) δεν εχουν και μεγάλη σχεση με την μουσική....Και βασικά φορτώνουν τον υπολογιστή άδικα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 ¶ντε και μια και μου θυμήσατε τα καθήκοντά μου σβήνω το ποστ με τα λινκς για το παράνομο λογισμικό. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 ¶ντε και μια και μου θυμήσατε τα καθήκοντά μου σβήνω το ποστ με τα λινκς για το παράνομο λογισμικό. τα links υπαρχουν ακομα βρε :lol: εσβησες το post με τα χαρακτηριστικα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις