rocka cola Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν νομιζω οτι ειναι ξεκουρδιστο.Ισως να στραβοπατησες κανα δυο νοτες σε καποια φαση. Κατα τ'αλλα μια χαρα το βρηκα εγω.Δοκιμασε να παιξεις και το clave της bossa αν θελεις για αλλαγη.Οριστε και ενα take με το θεμα στη κιθαρα και 1 κυκλο σολο αυτοσχεδιασμο. bossaguitar-01.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 δεν αντεξα κ γω κ εκανα ενα γραψιμο τωρα στα γρηγορα..... καρφι σε art tube σαπιο προενισχυση των 40 ευρω με θανατηφορα original λαμπα santa claus bluebossaevi-trigga.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 rockacola παίζουμε τη μελωδία διαφορετικά αλλά μ αρέσει η δική σου! Για μια στιγμή κόλλησα ότι δεν έπαιξα σωστά το βασικό θέμα!! Ωραίο take! Ευχαριστώ για τα σχόλια! :) Θενκς τρίγκα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Ναι εγω την πιραξα λιγο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Εύη μου αρέσει ο ήχος που έχεις. Και οι φράσεις είναι στη σωστή κατεύθυνση αν και οι ροκ καταβολές δεν κρύβονται ;) Έγραψα κι εγώ δυο κύκλους έτσι στα γρήγορα να θυμηθώ το κομμάτι. bluebassa.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Εύη μου αρέσει ο ήχος που έχεις. Και οι φράσεις είναι στη σωστή κατεύθυνση αν και οι ροκ καταβολές δεν κρύβονται ;) Άμα σου πω τι άκουγα πριν κάνω αυτή την ηχογράφηση δεν είναι να απορείς! (πέρασα από metallica μέχρι death μέχρι riot k omen...!) Η πλάκα είναι πως όλη η ιστορία έχει ξεκινησει γιατί μελετάω το ρυθμικό του κομματιού, το οποίο δεν με ικανοποιεί όπως το παίζω. Σε διάφορες φάσεις της μελέτης χάζευα κ έπαιζα καμιά μελωδία από πάνω κ τελικά κράτησα τις μελωδίες κ το ρυθμικό ακόμα δεν το βάζω! :P Τραγική περίπτωση! Ωραίο take Σπύρο! Πολύ ωραίος ήχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Πολύ κάλη προσπάθεια , μου αρεσε. Μπράβο. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται λίγο αυτοπεποίθηση παραπάνω το παίξιμο σου αλλά γενικά ήταν πολύ καλό. Και ηχητικά μου άρεσε. Αλήθεια τα ντραμς τι είναι? VST ή Band in a Box ? PS. τρελο offtopic οι πρώτες 9 νότες της μελωδιάς κάτι μου θύμιζαν έντονα , έψαξα και το βρήκα. Fantasy - Amii Steward , campari και δε συμαζεύεται Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Και ηχητικά μου άρεσε. Αλήθεια τα ντραμς τι είναι? VST ή Band in a Box ? Πήρα το midi από το band in a box κ έβαλα vst στο ableton να ακούγονται καλύτερα. Το ίδιο ισχύει κ για την κιθάρα. Ευχαριστώ για τα σχόλια! PS. τρελο offtopic οι πρώτες 9 νότες της μελωδιάς κάτι μου θύμιζαν έντονα , έψαξα και το βρήκα. Fantasy - Amii Steward , campari και δε συμαζεύεται Και πάλι η blue bossa παίζει κ εκεί! :) Η πλάκα είναι πως το ίδιο θέμα χρησιμοποίησαν και στους τίτλους εισαγωγής της ταινίας εδώ, http://www.noiz.gr/index.php?topic=183128.0 ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλή προσπάθεια και ωραίος ήχος (fender-ίλα :P)! Keep it up! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό σαν μελωδική γραμμή. Συμφωνώ με τον freerock1974 σχετικά με τις προσθήκες. Αυτό που μου έλειψε έντονα όμως είναι το... μπάσο! Θέλω ν' ακούω τη μπασογραμμή της μπόσα από πίσω και ένα piccolo για σόλο. Αν δεν υπάρχει το piccolo, βάλε ένα high pass φίλτρο στη μελωδία να κόβει τα χαμηλά. Η ηχογράφηση είναι μια χαρά, ενώ οι δυό πράσινες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μπράβο Evilnye! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση