panos23 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Μετα απο πολυ καιρο κ ψαξιμο εφτασα στην τελικη μου δυαδα Θελω την γνωμη σας λοιπον Αkai Miniak (η καλυτερη all around λυση κ με sequencer ) or Waldorf Blofeld + midi κλαβιε/controller (καλυτερος ηχος με προβληματιζει ο βαθμος δυσκολιας) Κυριο κριτηριο πλεον η ευκολια προγραμματισμου *Οποιος προτεινει την δευτερη πιο ακριβη λυση ας μου πει κ κανα Midi controller μεχρι 100euro να το συνδυασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Noizer Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Για το Blofeld έχουν ακουστεί διάφορα και για προβλήματα αξιοπιστίας. Απλά έχε το υπόψη σου. Σαν ήχος συμφωνώ ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά και το miniak είναι πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos23 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Για το Blofeld έχουν ακουστεί διάφορα και για προβλήματα αξιοπιστίας. Απλά έχε το υπόψη σου. Σαν ήχος συμφωνώ ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά και το miniak είναι πολύ καλό. Ωχ δεν το ηξερα αυτο...Τι ειδους προβληματα δηλαδη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Noizer Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω λεπτομέρειες, δεν το έχω άλλωστε.Βάλε σε μια μηχανή αναζήτησης "waldorf blofeld bugs" και θα δεις.Επίσης και αυτό το θέμα στο Noiz http://www.noiz.gr/index.php?topic=152403.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση