studio54GR Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Θα πω κι εγώ την μ@κ@κί@ μου σαν μαϊδανός..... Αλλά τα έχω κάνει πάνω μου από την χαρά μου με Hamer XT Monaco Goldtop P90 !!! με 220 περίπου euro από Γερμανό στο EBAY....τόσο καλή που πήρα και δεύτερη...... και ήταν εξίσου καλή. Εδώ μετά την αλλαγή των μαγνητών που δεν έβαλα στην Gibson Deluxe.(Bill Lawrence) ΥΓ οι μανίσιοι P90's ήταν εξαιρετικοί. Να και πριν την "εγχειρηση" Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Σούπερ! πολύ όμορφη (προτιμω το μετά την επέμβαση look)... καλόπαιχτη ευχομαι! 2 volume και ένα tone, ή το αντίθετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Κούκλα αλλά χωρίς p-rails;;; :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickzero Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Θα πω κι εγώ την μ@κ@κί@ μου σαν μαϊδανός..... Αλλά τα έχω κάνει πάνω μου από την χαρά μου με Hamer XT Monaco Goldtop P90 !!! με 220 περίπου euro από Γερμανό στο EBAY....τόσο καλή που πήρα και δεύτερη...... και ήταν εξίσου καλή. Εδώ μετά την αλλαγή των μαγνητών που δεν έβαλα στην Gibson Deluxe.(Bill Lawrence) ΥΓ οι μανίσιοι P90's ήταν εξαιρετικοί. Να και πριν την "εγχειρηση" Θα μου στελεις ττο link????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 (Όσο για την προτροπή προς την ποιότητα απο άλλο μέλος του φόρουμ, ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν παίζω με ποιοτικές κιθάρες.) στις ποιοτικές δεν εχεις τι να αλλάξεις ενώ εδώ παίζεις μπαλίτσα ;) ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Το παιδί γουστάρει Gibson Les Paul Goldtop! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Το παιδί γουστάρει Gibson Les Paul Goldtop! Όχι πραγματικά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 http://stores.ebay.com/mgdfuchs?_rdc=1 Αυτος είναι ο πωλητής.... Κούκλα αλλά χωρίς p-rails;;; :P Πονηρούλη....και με prails έχουμε.... Το παιδί γουστάρει Gibson Les Paul Goldtop! Κι εγώ..... αλλά αν δοκιμάσεις την Hamer.... θα γλυτώσεις κανένα διφραγγάκι.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ..... αλλά αν δοκιμάσεις την Hamer.... θα γλυτώσεις κανένα διφραγγάκι.... 220 δεν ειπες οτι την πηρες?,,,,,,,,,,τι διφραγγακι? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Χιλιάρικα.... διότι Gibson με P90 μόνο αν φτιάξεις καμμιά Deluxe θα χαρείς πραγματικά.... Φυσικά υπάρχουν και οι ΤΟΚΑΙ..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση