Προς το περιεχόμενο

προβλημα ηχογραφησης καναλιων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σε ολους,λοιπον εχω αγορασει προσφατα εναν μεικτη και εχω δοκιμασει και πολλα σοφτςαρε ηχου αλλα σε ολα εχω το ιδιο προβλημα...γραφω το καναλι της κιθαρας και οταν θελω να γραψω το δευτερο ασ πουμε της φωνης και παταω να το rec γινεται αναπαραγωγη του [ρωτου στα ακουστικα μου (οπως και θελω)και γραφω την φωνη στο δευτερο καναλι.....αυτο ομως που παρατηρω ειναι οτι ξαναηχογραφηται το πρωτο καναλι μαζι με το νεο(ασ πουμε της φωνης) με απολετεσμα να ακουγεται ενα echo an αναπαραγεις και τα 2 καναλια μαζι....ο μεικτης μου ειναι ενας xenyx 502 της behringer.....ρε παιδια ασ βοηθησει καποιος εχω ξαναποσταρει σχεδον το ιδιο θεμα αλλα δν πηρα απαντησεισ........απλα ειμαι νεος στο αθλημα και χρειαζομαι μια καλη εκκινηση ;D.....ευχαριστω και παλι... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπερδεμένα τα λές, μαλλον δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστα το software και την κάρτα ήχου που χρησιμοποιείς για να ηχογραφήσεις. Είναι πολύ βασικά αυτά που ρωτάς. Πρέπει να σου γράψουμε έκθεση. Κάνε λοιπον κάτι καλύτερο και πιο βασικό. Διάβασε το manual του προγράμματος που χρησιμοποιείς (πχ reaper , cubase ktl) και βάλε να δεις tutorials για αρχάριους πάνω στο θέμα ηχογράφησης σε PC (ακόμα καλύτερα στο δικο σου πρόγραμμα) και έτσι θα τα ξεμπερδέψεις και θα μάθεις και κάτι.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Την έξοδο της κάρτας ήχου θα την συνδέσεις στο tape input, την είσοδο στο tape output, και θα επιλέξεις το Tape to control rooom από τον διακόπτη. Πρόχειρα έριξα μια ματιά στο manual, αν δεν δουλέψει ακριβώς έτσι μη σκας, ψάξτο και κάπου εκεί θα το βρεις  ;)

παιδες σορρυ για το μπερδεμα...αλλα και γω εχω μπερδευτει παρα πολυ....μαλλον φταει η κονσολα.....γιατι εχει δυο κουμπια....το κουμπι cd/tape to phones που ακους μονο τι αναπαραγει ο υπολογιστης(δηλαδη και τα καναλια που εχεις γραψει)το κουμπι cd/tape to mix που ακους οτι αναπαραγει ο υπολογιστης αλλα και την καθε συσκευη που εχεις συνδεσει (πχ.κιθαρα μικροφωνο)αυτο που θελω δηλαδη αλλα γινεται κατι σαν μειξη και οταν παω να ηχογραφησω ενα νεο καναλι ηχογραφουνται ξανα και τα παλια....και οταν δεν εχεις πατημενο κανενα ακους μονο την συσκευη που εχεις εισαγει στον μεικτη.....ελπιζω να μην μπερδεψα [παραπανω παιδια.....απλα θελω βοηθεια και δεν ξερω που να απευθυνθω....... :'(

manosx αυτο που λες το χω κανει και δεν το ειδα καν απο τις οδηγιες αλλα απο ενα video youtube.....νομιζω οτι ειναι αρκετα ελλιπεις και δεν με βοηθησαν καθολου....πουθενα δεν εχει λεπτομερεις οδηγιες...εχω ψαξει παντου...και το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου