Darky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Ενας φιλος μου εδωσε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 320Gb WD ο οποιος μαλλον δεν γουσταρει το λαπτοπ μου. τον συνδεω,ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος μου βγαζει παραθυρο για να μπω μεσα και μετα απο 3 δευτ. αποφασιζει οτι πολυ μου εκανε την χαρη και ξεσυνδεεται. >:( εχω αλλαξει καλωδιο εχω δοκιμασει και αλλη θυρα αλλα τιποτα. Wtf? ??? I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannakis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Το πιθανότερο είναι οτι ο usb δίαυλος του φορητού σου δεν δίνει το σωστό ρεύμα. πρέπει να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό τροφοδοτικό στο σκληρό ή ένα ειδικό καλωδιάκι από usb σε βύσμα τροφοδοσίας σε δεύτερη θύρα. Χαιρετώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Darky Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 ο σκληρος εχει τροφοδοτικο που ειναι στην πριζα... I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Ειχα κι εγω το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς διορθώθηκε μόνο όταν ξαναπέρασα τα windows. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο ο driver που χρησιμοποιούσαν τα windows δεν αναγνώρισε αυτή τη συσκευή. Μόλις ξαναπέρασα τα windows τον είδε. Πιθανον με τον καιρό λειτουργίας των windows συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Εκτός και άν ο δίσος τά 'παιξε την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Αν ο σκληρός δουλεύει κανονικά σε άλλους υπολογιστές, πρέπει να αναβαθμίσεις τους drivers του laptop σου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas M. Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Αν ο σκληρός δουλεύει κανονικά σε άλλους υπολογιστές, πρέπει να αναβαθμίσεις τους drivers του laptop σου. ... ή σε ορισμένα antivirus προγράμματα υπάρχουν ρυθμίσεις για device access. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση