parasvag Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Σε μια fender Sambora MIM (με floyd και σκαμμένο σώμα για να πάει πίσω το τρέμολο - μη με πυροβολήσετε πριν απο 10 χρόνια δεν ήξερα και τι ήθελα ακριβώς!) συντονίζεται το ελατήριο απο το τρέμολο στην μεσαία ντό συγκεκριμένα. (5 τάστο στη σολ - 10 στη ρε). Μιας και δεν είμαι κοντά σε servis που να εμπιστεύομαι (εκτός ελλάδας) ξέρει κανείς τι μπορώ/πρέπει να κάνω? Δεν θέλω και να χαλάσω τις ισορροπίες των ελατηρίων επειδή δεν ξέρω τα σχετικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parasvag Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Thanx man, ότι πρέπει είναι το video :)! δεν το είχα φανταστεί για τόσο απλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Καλή πατέντα αλλά ίσως με τον καιρό το αφρολέξ να τριφτεί και να γίνει σκόνη. Εναλλακτικά προτείνεται αυτό που έκανε ο τύπος στο παρακάτω βίντεο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parasvag Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Και πάλι ευχαριστώ, γενικά η αρχή είναι η ίδια και στα δύο: απλά πρέπει κάτι να το γεμίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 μην τρελενεσαι βαλε λιγο χαρτοταινια πανω στα ελατηρια και εισαι οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση