Προς το περιεχόμενο

Η σπουδαιότητα του Μετρονόμου για το σύγχρονο drummer

vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Respect στον Kenny Aronoff, και στους άψογους sessionάδες, αλλά την ιστορία την γράφουν τα πρεζάκια τύπου Bohnam και οι ψυχάκιδες τύπου Richter.

( ποιό είναι το τηλέφωνό του, γιατί έπαιξα κάτι Τζόκερ και...  ;D  ;D  ;D )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 173
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ο Bohnam δεν εχανε ουτε ΕΝΑ μπητ αν ηθελε (μη μπερδευουμε τη..... μασινα με τη φασινα.... ;)),απο την αλλη φερε μου εσυ ΕΝΑΝ ντραμμερ σαν τον Μποναμ στο στουντιο και σου υποσχομαι πως αν δεν θελει (που θα θελει αλλα λεμε τωρα) δεν θα του βαλω μετρονομο....

παρε ακομα εναν ΚΕΝΝΥ.....(παλι με μετρονομο... ;D)

Kenny Aronoff / Directed by C.G. Ryche

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ο Τζον δεν ξέρω αν θα ήθελε, που αν θέλει δε θα τα χαλάσουμε, αλλά μάλλον δεν θα τον ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝ το ζήτημα.

Θα κοιτάξει πρώτα ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, να ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, να ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ τα παιξήματά του να αποτελούν ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ του κομματιού, και όχι αυτό το νευροτικό του-του μπα που άκουσα από τον Aronoff. Φοβερά παιγμένο αλλά ανούσιο, όσο ανούσια ήταν και η μουσική.

μη μπερδευουμε τη..... μασινα με τη φασινα λοιπόν.

, και όχι αυτό το νευροτικό του-του μπα που άκουσα από τον Aronoff.

εγω παλι δεν ακουσα τιποτα το νευρωτικο,ενα τελεια παιγμενο ουσιαστικο ροκ μπητ ακουσα το οποιο και swing & τρελλο feel & τρελλο groove ειχε...αλλα ειπαμε περι ορεξεως.... ;)

Θα κοιτάξει πρώτα ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, να ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, να ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ τα παιξήματά του να αποτελούν ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ του κομματιού,

αυτο πρεπει να το κανουν (και το κανουν) ολοι οι καλοι ντραμμερ,δεν βλεπω σε τι το εμποδιζει ο...μετρονομος...... ;D  

ο μετρονομος ειναι απλα ενα ΕΡΓΑΛΕΙΟ & μη ξεχνας οτι  a bad workman always blames his tools... ;)

αυτος δηλ.που παιζει με...υπερκλικ....νευρωτικο παιξιμο εχει?

;D

YouTube - Broadcast Yourself.

Δηλαδή μου λες ότι όποιος δεν ακολουθεί μετρονόμο δεν ακούγεται;

Έμαθα ότι έχεις κάτι βινύλια  ;D Θα μου χαρίσεις όσα από αυτά δεν είναι με μετρονόμο;  ;D

Δηλαδή μου λες ότι όποιος δεν ακολουθεί μετρονόμο δεν ακούγεται;

οχι σου λεω οτι το 90% των ντραμμερ στην ΕΠΟΧΗ μας που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ με θρησκευτικη ευλαβεια  ακουγονται μια χαρα,γκρουβαρουν μια χαρα,εκφραζονται μια χαρα  και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ,αψυχα,αχρωμα και νευρωτικα.... ;)

Θα μου χαρίσεις όσα από αυτά δεν είναι με μετρονόμο

το 90% ειναι SΤΑΧ & MOTOWN πιστεψε τετοιοι παικτες δεν ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ μετρονομο ;D ;D (ασε που αν τα βαλεις να παιξουν με μετρονομο δεν...φευγει....μπητ.... ;D)

επισης μη ξεχνας οτι ολα αυτα τα αλμπουμ ,και αυτα του Μπονζο,ειναι γραμμενα ΖΩΝΤΑΝΑ και οχι με τις σημερινες τεχνικες....δηλ.ειναι ουσιαστικα live perfomances στο στουντιο,αρα δεν χρειαζεται ο μετρονομος.... ;) 

Άψυχα και άχρωμα σε σχέση με SΤΑΧ & MOTOWN για μένα είναι.

Άψυχα και άχρωμα σε σχέση με SΤΑΧ & MOTOWN (& Atlantic) ειναι τα ΠΑΝΤΑ ετσι κι αλλοιως.... ;D

Σωστός  ;D

επισης μη ξεχνας οτι ολα αυτα τα αλμπουμ ,και αυτα του Μπονζο,ειναι γραμμενα ΖΩΝΤΑΝΑ και οχι με τις σημερινες τεχνικες....δηλ.ειναι ουσιαστικα live perfomances στο στουντιο,αρα δεν χρειαζεται ο μετρονομος.... ;) 

Ά μπράβο. Γιαυτό σου λέω ότι πρώτα ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

Τι να κλάσουν και τα προκάτ μπροστά στα υπερ- προβαρισμένα, "όλοι μαζί" κομμάτια.

Οι "ελληνάρες" όμως να μη χαίρονται, γιατί από μια πρόβα τη βδομάδα, ΚΑΤΙ ΚΛΑΣΕΙΣ Ο ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ!

Ά μπράβο. Γιαυτό σου λέω ότι πρώτα ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

Και οι τωρινοι το ακουνε,απλα το παιζουν και ΤΕΛΕΙΑ και αυτο μονο καλο ειναι. ;)

Εξαλλου για να σοβαρευτουμε κι ολας σε ΚΑΜΜΙΑ απο τις ηχογραφησεις του ο Μπονζο δεν "τρεχει",βραχος ειναι....τωρα αν σε ενα κομματι που ειναι......18 λεπτα και εχει ....45 διαφορετικα μερη ....αλλαζει το τεμπο μη τρελλαθουμε κι ολας,ακου τα...κανονικα κομματια των Zeppelin & θα δεις οτι ειναι spot on ο μαγκας...(το ιδιο και οι ντραμμερ ολων των κλασσικων ροκ αλμπουμ)

Αλλα νομιζω συγκρινουμε με λαθος μετρα και σταθμα...

Η μεση  ελληνικη μπαντα που παιζει στο στουντιο εχει να ωφεληθει...τα...μαλα απο το click track ...τωρα αν μου φερεις την μπαντα της ..Κολουμπια επι ΧΙΩΤΗ ενταξει...θα στη γραψω χωρις κλικ τρακ..... ;D ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου