makispoll Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Eγω δεν ψηφισα ακομα...Αργοτερα...Aπλα βάζω ενα βιντεο του με τον θεο Scofield σε ενα καταπληκτικο τραγουδι του Ray Charles που λατρευω... John Mayer+John Scofield-I Don't Need No Doctor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Όπως είχα γράψει και σε ένα thread,που αφορούσε τον Johny Lang: Καλή φωνή,κατέχουν το άθλημα της κιθάρας,αλλά μέχρι εκεί. Για τα δικά μου τα γούστα-και χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους φαν τους-ολίγον γλυκανάλατοι. :-\ Μουσική και μουσικοί που δε μου αφήνουν κάτι. Aπλά,για να παίζουν το απογευματάκι στο CD. τα ίδια και εδώ https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Ο John Mayer όχι... O John Moyer πάρα πολύ!!! Από τους αγαπημένους μου!!! DISTURBED - John Moyer Tracking "Inside The Fire" LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Εξαιρετικός κιθαρίστας - ιδιαίτερη φωνή - μεγάλο ταλέντο σαν τραγουδοποιός (απλά ακούστε το continuum εαν θέλετε διαπιστευτήρια για το τελευταίο). Προσωπικά μου αρέσαν και τα παλιότερα δείγματα της δουλειάς του αλλά στο continuum έχασα την μπάλλα και θεωρώ ότι αποτέλεσε σταθμό για το δικό μου παίξιμο - απλά δεν ήθελα να αφήσω κάτω την κιθάρα και να σταματήσω να παίζω. Το γνωρίζω ότι υπάρχουν και καλύτεροι blues κιθαρίστες (δηλ. οι ζωντανοί ογκόλιθοι που παίζουν ακόμη), ότι είναι λίγο pop,ότι ο τελευταίος δίσκος του είναι λίγο αδύναμος σε σχέση με τον προηγούμενο, ότι σαν προσωπικότητα έχει 'θέματα' (ειδικά με τις γυναίκες) αλλά κρίνοντάς τον μουσικά δεν έχω ακούσει κάτι που να με πείθει ότι δεν είναι από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της γενιάς του. Το ότι έχει παίξει με scofield, clapton (ο οποίος του χάρισε και μια 335) και άλλα ιερά τέρατα δεν είναι άλλωστε τυχαίο. Για όσους θέλουν να δουν πόσο φανταστικά παίζει ο ίδιος αλλά και η μπάντα του στα Live, φροντίστε να δείτε το 'live in L.A. - Where the light is'. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Ειναι παρα πολυ αξιολογος καλλιτεχνης.Το κιθαριστικο του παιξιμο και το blues feeling του εμενα με κερδιζει.Δεν μου πολυαρεσει η κατα τ'αλλα χλιαρη φωνη του(ο χατζιγιαννης που τραγουδαει αγγλικα ενα πραμα) αλλα κανεις δεν ειναι τελειος. Γενικα παντως ειμαι υπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά, ίσως να πρέπει να τον ακούσω και πάλι - αν και έχω ακούσει ΟΛΕΣ τις δουλειές του - αλλά σε μένα ακούγεται ως Χατζηγιάννης σκέτος... Εντάξει γούστα είναι αυτά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν σου αρεσει δηλαδη ουτε η κιθαριστικη νωοτροπια του οταν παιζει αλλα κοματια οχι δικα του?Εγω απο κει τον εκτιμησα παντως και ψιλοαπογοητευτικα οταν ακουσα την προσωπικη του δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Ο John Mayer όχι... O John Moyer πάρα πολύ!!! Από τους αγαπημένους μου!!! Σωστός.... 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thirty five Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 είναι παρα πολύ καλός καλλιτέχνης. μικρός και πολλά υποσχόμενος. άλλωστε και τα ιερά τέρατα του blues έγραψαν και αυτοί κάποια όχι και τόσο καλά κομμάτια. τι να κάνουμε η έμπνευση δεν είναι εύκολο πράγμα.ας περιμένουμε και τα επόμενα χρονια αν έχει διάρκεια. αυτό μετράει. όχι σαν κάποιους εντυπωσιακούς κιθαριστες που μετά από 3-4 χρονια δεν τους ακούει ούτε η μάνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Eμενα μ'αρεσει!!! Ο ηχος, το παιξιμο του και λιγο λιγοτερο η φωνη του. Τωρα γιατι αυτος και οχι ενας απο τους χιλιαδες (μην πω εκατομμυρια) με τα ιδια χαρακτηριστικα σε ολον τον κοσμο; Δεν ξερω....Θα μπορουσε να πει κανεις οτι αν ηταν Ελληνας θα ειχει βαλει μεσο.... Γενικα ομως μ'αρεσει αυτο που ακουω και ας μην ειναι ο πιο πρωτοτυπος καλλιτεχνης στον κοσμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση