marathon Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 To θεμα ειναι οτι ησουν 100% ειρωνικος. 100% ειρωνικός δεν ήταν αλλά 100% ρεαλιστής. Απλά όταν είσαι 20 ετών, κάποια πράγματα σου φαίνονται σαν ειρωνία. ;) αλλα εγω την φαση 45αρης με στατοκαστερ να πεζει play that funky music 30 xronia στα 4-5 ηδια μπαρ μια φορα στις δυο βδομαδες το θεωρω καταντια.. κράτα και μία πισινή... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2011 εν μερει συμφωνω με την αποψη του παλικαριου κ γω.Ειναι περιεργο αυτο που περιγραφει κ εχω προσωπικη εμπειρια σε τετοιου ειδους ανθρωπους. Γελαμε με το καψιμο που μας προσφερουν οι εμπειριες τους απ ολα τα χρονια τους σε σκυλαδικα,μπαρ κ γενικα με ασχετους τυπους κ σκηνικα απιστευτα, αλλα απ την αλλη ολη η πιο νεα γενια συνειδητοποιουμε πως ειναι "καταντια" απο επιλογη-υποχρεωσεις κτλ κτλ των μεγαλυτερων. Η αποψη που επικρατει ειναι πως αν φτασουμε στα χρονια τους μαλλον θα κολλαμε γραμματοσημα απ το να κανουμε το ιδιο πραμα....Παλι καλα που καποιοι προσπαθουν να αποκοπουν απ τη νυχτα κ να κανουν εργασιες που τους επιτρεπουν να δηλωνουν τα συγκεκριμενα πραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
themiskaltsidis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2011 υποθέτω ότι άμα παίζαμε κάτι δύσκολο ή αν είμασταν πολλά άτομα, δύσκολα θα έβγαινε άκρη (μου έχει συμβεί στο παρελθόν) Γι αυτο ακριβως μιλαω κ εγω.Οταν θες να κανεις κατι στο χωρο του progressive ας πουμε πρεπει να ακολουθηθει ενα προγραμμα σκληρο ατομα κ συλλογικα.. H μηπως οι dream theater κανανε 2 2ωρα προβα τη βδομαδα στο baseline? Αν ημασταν 30 χρονια πριν θα ελεγα οκ.. ισως αρκει η καλη θεληση , η τυχη κτλ.. Αλλα πλεον με τοσες μπανταρες που κυκλοφορουν δεν φτανουν μονο αυτα.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση