Zaranis Petros Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 [flash=200,200] Μελοποίηση δική μου του γνωστού ποιήματος του Οδυσσέα Ελύτη από ζωντανή εμφάνιση στην μουσική σκηνή Αυλαία στην Αθηνα 19/1/2001 Πέτρος Ζαράνης: Κιθάρα φωνή Δήμητρα Μπαλκαγιάννη: Τραγούδι Ζαχαρίου Δημήτρης: Βιολί Daniel Coglin:Ney Μαρία Κοτσίρη:Μπάσο Μάριος Καπηλίδης: Ντράμς Ανδρέας Σίκκης:Κρoυστά Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλή μελοποίηση και εκτέλεση. Η μόνη μου "ένσταση" (αν και ντράμερ) είναι στη χρήση ντράμσετ. Νομίζω ότι μόνο με κρουστά η ατμόσφαιρα θα ήταν καλύτερη και περισσότερο αυθεντική. Εξαιρετικό παρ' όλα αυτά. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsaras01 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω Χάρη ότι τα ντραμς του δίνουν ένα πιο συγχρονο ύφος, και μια που είναι ρυθμικά μεν καλαματιανό, αλλά έχει και περίπλοκα ελαφρως μουσικά θέματα δεν έχει την αναγκη να "είναι αυθεντικό" μια που δεν είναι παραδοσιακό για να πρέπει να είναι αυθεντικό, αλλά είναι ένα σύγχρονο τραγούδι, που η αυθεντικότητα του, ναι είναι και στο μπάσο και στα ντραμς Εχει πιστεύω μεγάλες προοπτικές αυτό το τραγούδι! ! Rock is deader than dead - Shock is all in your head Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zaranis Petros Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλή μελοποίηση και εκτέλεση. Η μόνη μου "ένσταση" (αν και ντράμερ) είναι στη χρήση ντράμσετ. Νομίζω ότι μόνο με κρουστά η ατμόσφαιρα θα ήταν καλύτερη και περισσότερο αυθεντική. Εξαιρετικό παρ' όλα αυτά. Ευχαριστώ Χάρη με τα καλά σου λόγια Θέλώ ο ήχος μου να είναι σύγχρονος και να έχει στοιχεία funk, (να έχει και τα πιατίνια π.χ. που έχει η ντραμς), και εφόσον υπάρχει το ηλεκτρικό μπάσσο βάζω και την μπότα και όλο το ντραμσετ, εξάλου και στην κιθάρα βάζω μια ρυθμική funk και κάποιες αρμονίες με εβδομες και ένατες, βέβαια και αυτή η αισθητική που λες εσύ ίσως να είχε ενδιαφέρον αλλά μόνο με μια πολύ προσεχτική μίξη των οργάνων ,πράγμα ..απίθανο στην περίπτωση του LIVE!!! Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου άρεσε και μπράβο για τη προσπάθειά . Τα τύμπανα και το μπάσσο η αλήθεια είναι ότι με ξένισαν κι εμένα σε σχέση με το παραδοσιακό ήφος του τραγουδιού ,αλλά οι εξηγήσεις σου είναι επαρκέστατες . Καλή συνέχεια και πάντα τέτοιες καλές στιγμές να έχεις No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zaranis Petros Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου άρεσε και μπράβο για τη προσπάθειά . Τα τύμπανα και το μπάσσο η αλήθεια είναι ότι με ξένισαν κι εμένα σε σχέση με το παραδοσιακό ήφος του τραγουδιού ,αλλά οι εξηγήσεις σου είναι επαρκέστατες . Καλή συνέχεια και πάντα τέτοιες καλές στιγμές να έχεις Ευχαριστώ Sammy! Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση