Nasos71 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Χαιρετώ τα μέλη! Μόλις αγόρασα το EXP2 και δε μπορώ να το ρυθμίσω για volume control στο δεξί χέρι.. Καταρχάς γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Σε ποια είσοδο από το pa50 το συνέδεσες; πρέπει να είναι στην Assignable Pedal/Switch και όχι στην Damper. Το damper είναι για sustain μόνο. Σε ποιό mode δουλεύεις και δεν παίζει στο style ή στο sound; Πήγαινε Global>Controllers και τσέκαρε το Pedal/Switch Polarity είναι στο "Korg"; 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Σταύρο, ο Νάσος ρωτάει γιά Volume/Expression λειτουργία. Εσύ του εξηγείς γιά control switch. Ή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 To pa50 έχει δυο εισόδους pedal από όσο ξέρω. Η μια για sustain η άλλη για volume/expression. Στη δεύτερη μπαίνει το EXP2 αλλά δεν ξέρω αν εννοεί volume στα upper tracks στο style play έτσι όπως γράφει. Το EXP2 είναι assignable από το Global για Master Volume, Keyboard Expression, Vdf CutOff, κτλ πρέπει να γίνει ανάθεση και σωστή επιλογή πολικότητας για να δουλέψει. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 To pa50 έχει δυο εισόδους pedal από όσο ξέρω. Η μια για sustain η άλλη για volume/expression. Στη δεύτερη μπαίνει το EXP2 αλλά δεν ξέρω αν εννοεί volume στα upper tracks στο style play έτσι όπως γράφει. Αυτό εννοεί. Τουλάχιστον το γράφει στο αρχικό post. Μόλις αγόρασα το EXP2 και δε μπορώ να το ρυθμίσω για volume control στο δεξί χέρι.. Απ'ότι καταλαβαίνω θέλει Volume/Expression control στα Upper (δεξί χέρι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korgy Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 πας στο GLOBAL > P/Sw-Sld-EC5 .στην γραμμή που γράφει P/S βάζεις την επιλογή Kbd Expression και τέλιωσες αυτάααα http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nasos71 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν θα το ξαναδοκιμάσω και τα λέμε.Το έχω συνδέσει στη σωστή θύρα και θέλω να έχω το volume των UPPER.Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nasos71 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 KORGY έκανα ότι είπες αλλά volume στα upper στο style play mode δεν έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nasos71 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 OK παιδιά ευχαριστώ, το καταφέραμε.Τώρα ξεχωριστά σε συγκεκριμένο upper μπορώ να έχω volume? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korgy Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2011 για να εχεις ξεχωριστο volume upper και οχι μαζι με το lower μπορεις μονο με midi controller και οχι με το expression pedal input http://www.myspace.com/korgyatopon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση