Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Μόλις πάτησα την σκανδάλη σε μια από τις πιο impulsive αγορές που έκανα ποτέ: θα χρειαστεί να φύγει και άλλο gear για να αναπληρωθεί το 'γκάπ' - αποφάσισα να μείνω με 3 κιθάρες πλέον (μα γιατί τα λέω αυτά? απλά για να μου το θυμίζω στο μέλλον). Μόλις παρήγγειλα μια έτοιμη Haar tele από τον κύριο G. Hilden! είναι σχεδιαστικά αλλά και από άποψη μαγνητών ό,τι ακριβώς ήθελα και θα την έχω λογικά σε σύντομο χρονικό διάστημα στα χέρια μου. Θα ακολουθήσει εκτενές review αλλά και φωτογραφικό υλικό! Προς το παρόν παραθέτω αυτές που είναι στην σελίδα του, θαυμάστε: Και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες,οι κιθαρες του τυπου ειναι απλα ΤΟΡ. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Καταπληκτικές οι haar.... άλλο επίπεδο. :) Αν την παίρνεις έτοιμη απο κάπου, τότε όλα καλά, σύντομα θα έχεις στα χέρια σου ένα απίστευτο όργανο που εκτός απο το πως θα παίζει, θα γελάς με το πόσο ελαφριά θα είναι (δεν έχω πιάσει ποτέ τοσο ελαφριά solid κιθάρα) Αν την παραγγέλνεις απο τον ίδιο τον Haar, άστο καλύτερα.... εγώ το έκανα το λάθος και στο τέλος την ακύρωσα την παραγγελία, αδικαιολόγητα αργοί ρυθμοί, κάκιστη επικοινωνία κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Καταπληκτικές οι haar.... άλλο επίπεδο. :) Αν την παίρνεις έτοιμη απο κάπου, τότε όλα καλά, σύντομα θα έχεις στα χέρια σου ένα απίστευτο όργανο που εκτός απο το πως θα παίζει, θα γελάς με το πόσο ελαφριά θα είναι (δεν έχω πιάσει ποτέ τοσο ελαφριά solid κιθάρα) Αν την παραγγέλνεις απο τον ίδιο τον Haar, άστο καλύτερα.... εγώ το έκανα το λάθος και στο τέλος την ακύρωσα την παραγγελία, αδικαιολόγητα αργοί ρυθμοί, κάκιστη επικοινωνία κλπ Τα ίδια άκουσα και χτες συζητώντας με άλλους πελάτες του - ειδάλλως δύσκολα θα το έκανα και εγώ - με την καλή έχω μεταφυσικούς φόβους και θα είχα σοβαρό θέμα. Κατά τα άλλα, θα δυσκολευτώ πολύ να κοιμηθώ μέχρι να έρθει! Θα φροντίσω με το που την παραλάβω να δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες για μελλοντικά ενδιαφερόμενους. Οι φωτογραφίες είναι αρκετά μικρές και δεν διακρίνονται πολλά, νομίζω όμως ότι το μπράτσο είναι flame maple; Αν ναι τότε πρέπει από κοντά να είναι πανέμορφη ;) Καλορίζικη δεν πιστεύω να το μετανιώσεις το impulse buy τα impulse είναι τα καλύτερα, όταν κάθεσαι και το ψυρίζεις χαλάει η μαγεία της γνωριμίας :D Σε ευχαριστώ, νομίζω ότι το μπράτσο είναι όντως flame maple. Και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες,οι κιθαρες του τυπου ειναι απλα ΤΟΡ. ;) Θενκ γιου! They certainly look and sound the part! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tomy Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Είναι πανέμορφη ;D Για όσους δεν βλέπουν καλά τις φωτογραφίες, εδώ παίζει την κιθάρα ο Hilden και φαίνεται καθαρά: Haar Custom Άντε και καλόπαιχτη ;D Linux & Music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Με γεια!!! Καταπληκτικη αγορα!!!! Τα σπαει η κιθαρα και το double binding της παει τοσο!!!! Με 'πιασε μια μικρη δοση ζηλειας μαμωτο ;D..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Με 'πιασε μια μικρη δοση ζηλειας μαμωτο ;D..... Welcome to the double bound side 8) broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλή επιλογή! Περιμένουμε αναλυτικό review όταν την παραλάβεις ;) ΜΕ ΓΕΙΑ!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Ρε αναλγητο πλάσμα τι μας κάνεις τώρα? Θα μας βάλεις ιδέες ότι και καλά έχουμε και εμείς ανάγκη απο μια lifetime tele? ;D Με 'γεια, και περιμενουμε review με πολλές φωτογραφίες και clips. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
katseaz Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 μπραβο παρα πολυ καλη κιθαρα αξιοπρεπεστατος ηχος αυτη η haar... εχω βρει εγω μια tom anderson classic t και ψηνομαι να την παρω ...δεν ξερω τι να κανω!!!ξερει κανεις τπτ για την συγεκριμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2011 Πανέμορφη κιθάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (φρίκη!!!! περιμένω κομμάτια να φτιάξω μια diy cabronita και τώρα μου βάζεις φυτίλια για double bound '60s!!!) με γεια σου!!!!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση