argimet Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Γεια σε ολους. Προσφατα κατεβασα το Guitar Rig 4.Μετα απο δυο μερες μου σβηστηκαν τα Factory Presets.Ξερει κανεις πως μπορω να τα επαναφερω.Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just kst Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Λογικα κανε uninstall και παλι install to προγραμμα Ασχετο αλλα στο guitar rig 4 exei 2 preset τα pull my theater kai 80s solo απιστευτα και τα δυο δεν μπορω να ξεκολλησω απο αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argimet Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Το εχω κανει αλλα και παλι γινεται το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just kst Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Τσεκαρε μια αυτο το σαιτ παιζει να υπαρχουν εκει να τα κατεβασεις απλως πρεπει να γραφτεις πρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 λογικά υπάρχουν στον φάκελο Native Instruments/Guitar Rig 4/Presets που βρίσκεται μέσα στα "Έγγραφά μου/My Documents", οπότε ξαναπέρνα τα. επίσης πολύ καλό preset είναι το God's Love ;) I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση