Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Κατά βάση (με τα υπόλοιπα) συμφωνούμε αλλά να μην τα μπερδεύουμε. Όχι σε ένα τσουβάλι. Θα χαζέψω ευχάριστα με φίλους pizza μπύρα και καμπόσο λυτρωτικό και ουχί εμπαθές μπινελίκι το Μουντιάλ και Champion League (προς το τέλος) αλλά δεν θα το βάλω (ψυχαγωγικά ισάξιο) δίπλα και σε συναυλία. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης . Apples and oranges. Μαζί σου. Δύο τσουβάλια. Ποίο τσουβάλι είναι βαρύτερο δεν ξέρω όμως………αυτό εναπόκειται στη ζυγαριά που έχει ο καθένας. Για εμένα αυτό της μουσικής είναι ασήκοτο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Οπως κ η φανελα της Παναθας ασηκωτη..!!! btw.. τυχαια μπηκε το post σημερα ή μηπως ο φιλος που το σηκωσε ειναι αεκτζης? ;D ;D ;D Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα ρε (αυτον στο avatar ;)) Προσωπικα παρακολουθω πολυ μπαλα, αλλα τεινω να συμφωνησω με τον Lord_Goumi οτι μαλλον οι περισσοτεροι μουσικοι (και αυτο αυξανει οσο καλυτεροι ειναι!) δεν ασχολουνται με μπαλα και υιοθετουν την φρικαλεα/ακρως γυναικεια/καταπτυστη/φλωρικη/βαλτε οτι χειροτερο σας ερχετε στο μυαλο αποψη "Ελα μωρε θα κατσω να δω 22 μαντραχαλους να κυνηγανε ενα τοπι" ps μου εχει τυχει μετα απο αγωνα παναθηναικος ολυμπιακος σε προβα την επομενη μερα ο κιθαριστας να μην εχει παρει χαμπαρι καν οτι παιξανε.... ΜΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα ρε (αυτον στο avatar ;)) Ευτυχώς που ανοίχθηκε το παρόν θέμα και κατάλαβα ποιος είναι στο avatar σου ! (ειλικρινά δεν τον αναγνώριζα). Georgiou speaking έξω από τα δόντια. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 παρακολουθω καθε εβδομαδα την ομαδαρα μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Nομίζω ότι μουσική χωρίς μπαλίτσα δεν γίνεται (εκτός αν είσαι made in USA και βλέπεις baseball)... Damon Albarn (Blur) = Chelsea Bryan Adams = Chelsea Paul Oakenfold = Chelsea Gallagher Bros (Oasis) = Man. City Morissey = Millwall Thom Yorke (Radiohead) = Man. United Iron Maiden = West Ham Roger Waters (Pink Floyd) = Arsenal Roger Daltry (Who) = Arsenal Black Sabbath = Aston Villa Amy Winehouse = Aston Villa Bill Wyman (Rolling Stones) = Crystal Palace Ian Astbury (The Cult) = Everton Brian Johnson (AC/DC) = Newcastle Status Quo = Tottenham Sting = Newcastle Robert Smith (The Cure) = Q.P.R Elton John = Watford Eric Clapton = West Bromwich Robbie Williams = Port Vale Elvis Costello = Liverpool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι ο Αντωνης Τουρκογιωργης ειχε ανοιξει Συνδεσμο Μουσικων Φιλων ολυμπιακου...... :-\ Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Είμαι 30 ... γέννημα θρέμμα πειραιώτης και ο τελευταίος αστέρας που θυμάμαι είναι ο Βαϊτσης ::) ..... αν με ρωτήσεις άλλους παίχτες του ολυμπιακού θα σου απαντήσω : Τσαλουχίδης , Τσιαντάκης , Καραπιάλης κλπ ;D απο κει και μετά το χάος ... είμαι gay ?? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Είμαι 30 ... γέννημα θρέμμα πειραιώτης και ο τελευταίος αστέρας που θυμάμαι είναι ο Βαϊτσης ::) ..... αν με ρωτήσεις άλλους παίχτες του ολυμπιακού θα σου απαντήσω : Τσαλουχίδης , Τσιαντάκης , Καραπιάλης κλπ ;D απο κει και μετά το χάος ... είμαι gay ?? Είσαι gayρος vintage. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Είσαι gayρος vintage. ααα ωραία θα το πω στον πατέρα μου να μην ανησυχεί :P ώπα κι άλλον έναν θυμάμαι .... ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ πσσσσ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση