panka Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 το προβλημα ειναι οτι απλα τριζει η χορδιερα οταν βαραω το τομ...ειναι προβλημα κουρδισματος η κατι αλλο φταιει?πςσ αποφευγεται αυτο το τριξιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Ειναι προβλημα σοναρισματος. Οι συχνοτητες του τομ "σοναρουν" με το ταμπουρο {κατω δερμα} και ενεργοποιουν τις χορδες . Παιξε με τα κουρδισματα και του τομ ..αλλα και του κατω δερματος του ταμπουρου και θα λυθει.. Ξεκινα ομως πειραζοντας λιγο την θεση του ταμπουρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Ειναι προβλημα σοναρισματος. Οι συχνοτητες του τομ "σοναρουν" με το ταμπουρο {κατω δερμα} και ενεργοποιουν τις χορδες . Παιξε με τα κουρδισματα και του τομ ..αλλα και του κατω δερματος του ταμπουρου και θα λυθει.. Ξεκινα ομως πειραζοντας λιγο την θεση του ταμπουρου. Τι εννοεις προβλημα σοναρίσματος?? Μηπως εννοεις ιδιες συχνότητες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Aκριβως.Καποια συχνοτητα του τομ σοναρει με το ταμπουρο και ενεργοποιει τις χορδες. Καμια φορα συμβαινει και με το μπασο..σε προβες η σε live αν σας εχει τυχει.. ειναι πραγματικα πολυ ενοχλητικο. Συνηθως παιζεις λιγο με τις θεσεις [του ταμπουρου η του ενισχυτη] και διορθωνεται.. Αν οχι ομως..πρεπει να δεις τα κουρδισματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 α)σφιξε ΛΙΓΟ την χορδιερα...ΛΙΓΟ!!! β)ανεβασε η κατεβασε λιγο το κουρδισμα της κατω μεμβρανης του τομ...τοσο ωστε να μην χαλασει τον ηχο του(αν αυτος σου αρεσει..)αλλα ισα να απομακρυνει την μεμβρανη απο την συχνοτητα που κανει την χορδιερα να δονειται....καμμια φορα αρκει να στριψεις ΜΙΑ βιδα λιγο για να το πετυχεις... γ)χαλαρωσε η σφιξε(δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο) ΛΙΓΟ,τις δυο βιδες απο καθε πλευρα της χορδιερας αριστερα και δεξια... γκουντ λακ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Παντως νομιζω οτι ειναι σχεδον αδυνατο να το εξαλειψεις εντελως. Ειδικα αν σου αρεσει να εχεις τις χορδες να αναπνεουν (σε αντιθεση με το μεσο ελληνα drummer ο οποιος τις σφιγγει υπερβολικα) Και πιστευω οτι δεν εχει και πολυ νοημα να το κυνηγας, διοτι κατα πασα πιθανοτητα θα πας σε "ακραια" κουρδισματα σε τομ ή ταμπουρο. Νομιζω οτι αν η χορδιερα σου ειναι ρυθμισμενη σωστα και δεν τριζει επειδη δεν παταει καλα ή ξερω γω τι,το sympathetic vibtration ειναι ωραιο και μουσικο. Κ μπορει αν μελετας να ειναι καπως "ενοχλητικο" αλλα αν παιζεις με μπαντα δεν ακουγεται Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνώ με ότι είπαν τα παιδιά, με έμφαση στην απάντηση του hwept. Μην τρελαίνεσαι. Ο συντονισμός των χορδών είναι μέρος του ήχου του σετ. Μάλιστα, εμένα ο ήχος της κάσας μου αρέσει περισσότερο όταν αρπάζει και λίγο από το ταμπούρο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Ειδικα αν σου αρεσει να εχεις τις χορδες να αναπνεουν (σε αντιθεση με το μεσο ελληνα drummer ο οποιος τις σφιγγει υπερβολικα) δεν πειραζει το drum replacement να'ναι καλα...... ;D ;D εξω απο την πλακα...χαλαρωστε ρε παιδια..χαλαρωστε...τα περισσοτερα ταμπουρα στην ελληνικη δισκογραφια ακουγονται σαν...ταπερ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 sorry για το off topic Γιατρε μου ειμαι καλα? Τον τελευταιο καιρο ολο και συμφωνω με τον SF ... Τι μου συμβαινει? Ειμαι σοβαρα? Υ.Γ . Ευτυχως η ταυτιση ειναι σε μουσικο μονο επιπεδο.. Δεν ειμαι σοβαρα ε? ε? :o Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2011 Ευτυχως η ταυτιση ειναι σε μουσικο μονο επιπεδο.. Δεν ειμαι σοβαρα ε? ε? οχι μη φοβασαι......παραμενεις κουμμουνιστης & "προοδευτικος" & παραμενω φασιστας και "αντιδραστικος" .... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση