Προς το περιεχόμενο

Ηχογραφηση φωνης για ντοκιμαντερ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το rode nt1a είναι διασφαλισμένη αγορά για voice over...

Έχεται να προτείνεται κάτι δοκιμασμένο (usb κάρτα ήχου) σε επίπεδο ματσαρίσματος με το εν λόγο mic μέχρι 300 ευρώ για την παραγωγή διαφημιστικών σπότς και post production;

εγω ειχα την m-audio fast track ultra και χωρις να την χρησιμοποιησω καθολου την πουλησα εδω 200 ευρω (σκοτωμα δηλ!!!). για μενα το βασικο ειναι ο χωρος παντως και ειδικα στην περιπτωση σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εγω ειχα την m-audio fast track ultra και χωρις να την χρησιμοποιησω καθολου την πουλησα εδω 200 ευρω (σκοτωμα δηλ!!!). για μενα το βασικο ειναι ο χωρος παντως και ειδικα στην περιπτωση σου.

Έχεις απόλυτο δίκιο! Φαντάσου κατακαλόκαιρο ηχογραφώ  με κλειστές πόρτες και με ένα mic της πλάκας στο σπίτι και πιάνει το "κικιρίκου" του κόκορα στα 20 μέτρα στην αυλή! χαχα!

Όμως το σώζω μετά με proccessing και φίλτρα.

Γι΄αυτήν την κάρτα σκεφτόμουν να επενδύσω μερικά χρήματα,γιατί έχω την άποψη πως πέρα από το ερασιτεχνικό του πράγματος που ισχύει στα ραδιόφωνα όταν κάψεις την παραγωγή σου σε mp3, η ηχητικά υποτιθέμενη ποιότητα πάει περίπατο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου