Προς το περιεχόμενο

Μοντα στο μανικι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως θα σου βγει φτηνοτερα να παρεις ενα αεροπλανο να πας να βρεις τον Knopfler απο κοντα να σου βαλει μια τζιφρα στην strat σου και να βγειτε και αναμνηστικη φωτο?  ;D

Αυτή είναι μια από τις πιο έξυπνες προτάσεις που έχω διαβάσει ποτέ εδώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ξερει κανεις αν γινεται να αλλαξεις την ταστιερα απο ενα μανικι?

Εγω θα απαντησω στην....αρχικη ερωτηση.... ;D

Φυσικα και γινεται θα σου κοστισει γυρω στα 300-400 ευρω.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

μιας και ειμαι κολλημενος με τους dire straits απεχθανομαι την maple ταστιερα στην signature toy mark knopfler και σκεφτηκα να αγορασω μεσω ebay  το σωμα και το μπρατσο και να βγαλω αν γινεται την maple ταστιερα και να βαλω στη θεση τησ μια rosewood και αλλα αν ειναι να μου βγει ο κουκος αιδονι (για την μοντα λεω) τοτε θα δω. εχω ηδη μια am deluxe με τα ιδια χρωματα και ειναι πιο ομορφη και ο ηχος ειναι ακριβως οτι θελω απο knopfler.

εχεις κιθαρα-σου αρεσει το Look σου αρεσει ο ηχος μα θελεις σωνει και καλα τη τζιφρα?

γιατι ρε παιδια...γιατι ρε καρντασια....γιατι ρε γμτ....ρε μη κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος....

αν μπορεις να διαθεσεις 1500€ για μια τζιφρα ε τι να πω.....δωσε μου 1000 εμενα και ελα να σου κανω τζιφρα πιο Κνοπφλερ απο τον Κνοπφλερ!

Θεε μου σχωραμε

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου