Προς το περιεχόμενο

υγρασία ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ HELP!!!

nkosd.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά σώστε μας!!!

Έχουμε κάνει πρόσφατα ένα studio με την μπάντα μας σε ένα απαρχαιομένο με τεράστιες ποσότητες υγρασίας σπίτι(δεν έχω μετράσει ακόμα πόσο αναμένεται να το κάνω μέσα στη βδομάδα και θα σας πω)

Η κεφαλή που είχα ήταν το πρώτο θύμα έσκασε η μόνωση και και καβουρντίστηκε η τελική ενίσχυση!!! Μαζέψαμε άρων άρων τύμπανα, ενισχυτές κτλ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, υπάρχει κάποια λύση, γνωρίζεται τίποτα? Βοήθεια!!!!

this is the end of the world...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κεφαλή που είχα ήταν το πρώτο θύμα έσκασε η μόνωση και και καβουρντίστηκε η τελική ενίσχυση!!!

Ποια μονωση?

Καβουρντιστηκε?Δηλαδη εγινε σωρος απο κοκκους?

Μηπως μπηκαν ποντικια? ;D

Τι σοι υγρασια ειναι αυτη?Απο θαλασσα?

Φυγατε και θελετε να ξαναπατε?

Εξηγησε τα καλυτερα να σε σωσουν οσοι ξερουν.. ;)

Φιλικα!

Βασικά εγώ επειδή δεν ξέρω και πολλά από ενισχυτές λέω όσα μου είπαν εκεί που τον έστειλα... δεν ξέρω ποια μόνωση και τι εμένα μου είπαν οτι κάηκε η τελική ενίσχυση και πως έσκασε η μόνωση(όσο για τους κόκους που λες δεν το πολυέπιασα εγώ ξέρω καβουρντισμένο είναι το καμμένο, τουλάχιστον στο χωριό μου έτσι τι χρησιμοποιούμεjavascript:void(0);)

(όσο για τους κόκους που λες δεν το πολυέπιασα εγώ ξέρω καβουρντισμένο είναι το καμμένο, τουλάχιστον στο χωριό μου έτσι τι χρησιμοποιούμεjavascript:void(0);)

To μυαλο μου πηγε μαλλον χωρις λογο στον καφε.. ;)

Καλη αποκατασταση ευχομαι!

To μυαλο μου πηγε μαλλον χωρις λογο στον καφε.. ;)

Καλη αποκατασταση ευχομαι!

αχαχα ντάξει ο ενισχυτής δεν είναι πρόβλημα είναι και μες την εγγύηση(παλι στην τζάμπα την έβγαλα χιχιχι) και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!! Η υγρασία είναι το μεγαλο το προβλημα και δεν ξερω τι να κάνω...

Παρτε 2 τετοιους και θα ειστε μια χαρα.

http://www.apothema.gr/default.asp?pid=4&la=1&catid=118

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δεν καταλαβα ποια μονωση εσκασε,αλλα εμεις για την υγρασια στο δικο μας στουντιακι πηραμε ενα σαν αυτα http://climahellas.gr/shop/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=93&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 (καμια σχεση με το μαγαζι,ηταν το πρωτο που μου εβγαλε το googling) και λειτουργωντας το λιγες ωρες τη βδομαδα ειμαστε αρκετα καλυτερα

edit : αργησα ως συνηθως  ;D

Παιδιά τα έιδα και εγώ αυτά αλλά πηγαίνουμε το πολύ για 1.30 ώρα τη μέρα αντε και για λιγο περισσότερο τις κυριακές... και επειδή όπως ανέφερα το σπίτι είναι απαρχαιομένο κατεβάζουμε κάθε φορά το γενικό μη πάρουμε και καμιά φωτιά και ετσι δεν μπορούμε να το λειτουργούμε σηνέχεια, θα κάνει δουλειά με τόση ώρα λειτουργίας τη μέρα?

θα κάνει δουλειά με τόση ώρα λειτουργίας τη μέρα?

Εξαρταται απο το ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα,οπως και απο τον ογκο του χωρου.

Παντως κατι θα κανει.

Εξαρταται απο το ποσο μεγαλο ειναι το προβλημα,οπως και απο τον ογκο του χωρου.

Παντως κατι θα κανει.

Ο χώρος δεν είναι πολύ μεγάλος αν θυμάμαι καλά 4x3.5 πρέπει να είναι αλλά έχουμε τεράστιες ποσότητες δηλαδή να φανταστείς κάτι χαλιά που βάλαμε για να μην ανακλαται ο ήχος και γίνεται χαμός μέσα χαλαρά τα στίβεις και βγάζει μισό λίτρο...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου