BlackScorpio Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ρε μάγκες, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να βρίσκει το tempo των τραγουδιών? Και αν ναί, υπάρχει μετρονόμος στο net που να μετράει και δεκαδικά, π.χ 126,72 bpm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 MixMeister BPM Analyzer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ φιλαράκι. Το έχω αυτό αλλα δεν ήξερα κατα πόσο είναι καλό... Όσο για μετρονόμο, ψάχνω αλλα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ούτε εγώ ξέρω αν είναι το καλύτερο. Για μετρονόμο χρησιμοποιώ Cubase ή Guitar Rig που έχουν τέτοιου είδους μετρονόμο. Για stand-alone εφαρμογή δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magicu Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα, δεν ξερω για προγραμμα αλλα εαν ψαξεις στον γκουγκλ online metronome θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα.εγω χρησιμοποιω απο ενα σαιτ που λεγεται bestonlinemetrone ή κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα, δεν ξερω για προγραμμα αλλα εαν ψαξεις στον γκουγκλ online metronome θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα.εγω χρησιμοποιω απο ενα σαιτ που λεγεται bestonlinemetrone ή κατι τετοιο. Τον έχω αυτόν, αλλα δεκαδικά δεν παίζει... Βρήκα αυτό http://www.seventhstring.com/metronome/metronome.html Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 http://www.giveawayoftheday.com/metronome+flash/ Κατέβασέ τους όλους και διάλεξε. If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nosi Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 τα δεκαδικά τι τα θές??? https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 τα δεκαδικά τι τα θές??? Καλή ερώτηση (εκτός αν είσαι πολύ ψαγμένος DJ ή κάνεις κάποια έρευνα). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2011 Αν θελεις μπορω να σου γραψω ενα προγραμματακι που να μετραει εκτος απο δεκαδικα και : κυβικες Ριζες Νεπεριους Λογαριθμους ακολουθιες φιμπονατσι πρωτους του Μερσεν Μπορω να το κανω επισης να χτυπαει σε τυχαιο τεμπο αλλα και σε μεταβαλλόμενο συμφωνα με αριθμιτικη και γεωμετρικη προοδο. ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Στα σοβαρα τωρα για πιο λογο χρειαζεσαι δεκαδικα bpm ??? Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση