nikoskor41274 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ψάχνοντας για το Fly me to the moon απο Howard Roberts (φοβερή version) έπεσα πάνω σε αυτό : [flash=200,200] Απλα κορυφαίο ...ταχύτης και χάρη και ωραίο θέμα ;D ;D ;D σημ νο 1. Διακρίνουμε και Charlie Christian στον neck στου Barney ο οποίος τα σπάει ;D ;D ;D σημ νο 2 . Δεν ξέρω για εσας αλλα εγω θέλω καμία 10αρια χρονάκια ακομα εξάσκησης για να φτάσω να παίξω σε τετοια ταχύτητα και με καποια πολυ σχετική προσέγγιση του τι παίζουν τα παλικαράκια. :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ασυζητητί μεγάλοι κιθαρίστες και οι δύο. Θεωρώ όμως ότι η ταχύτητα που επέλεξαν να παίξουν το συμπαθέστατο flinstones theme ήταν ατυχής. Κανείς από τους δύο δεν αισθάνεται άνετα και ειδικά ο Kessel δε σταυρώνει και πολλές κανονικές νότες στο σόλο του. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john_guitar Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι με χαλάει λίγο στο μπάσσο... Το timing? μόνο εγώ το νιώθω? Μπορεί να λέω και βλακείες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 η ταχύτητα στα σόλα φτιάχνεται........εμενα στην jazz πιο πολύ με τρελαίνει η εναλλαγή ακόρντων. εψαχνα για κιθαρα και επεσα πανω σε αυτόν τον ερασιτεχη που μου άρεσε! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2011 Εντυπωσιακη διασκευη! Με χαλασε λιγο το σολο του κυριου με τον μαγνητη του christian στο neck.Μαλλον επρεπε να το παρουνε 10-15 bpm πιο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση