koxcygr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Γεια, Θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα midi drum pad. Εχω αποριψει την επιλογη ηλεκτρικης drum και τυμπανων λογο χωρου. Ετσι θελω να χρησημοποιησω ενα drum pad και τους ηχους απο το ezdrummer μεσο midi. Επισης θα ηθελα να εχω την επιλογη για πεταλια μποτας και hi-hat. Τι επιλογες εχω ? Ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/drums/drums_digital_percussion/portable_digital_drums/dd_series/dd-55/?mode=model Δοκιμασμένο και πολύ ευχαριστημένος προσωπικά (ειδικά σε συνδυασμό με το BFD). Κάποια θεματάκια με το response του kick pedal αραιά και που παίζουν στις "διπλομποτιές"…αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι λόγο μεγέθους του pedal. Θα χρειαστείς μάλλον και ένα snare stand να το βάλεις. Βέβαια το 55 δεν πρέπει να βγαίνει πία. Πιθανολογώ ότι και το 65 θα είναι εξίσου καλό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Τι διαφορα θα ειχε αν πηγαινα σε κατι ποιο φτηνο την στιγμη που δεν θα κανω χρηση τους ηχους του. Βρηκα και αυτη την επιλογη: http://www.thomann.de/gr/millenium_md70_digital_drumset.htm :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Βασικά δεν ξέρω τι διαφορά θα είχε. Το millennium δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Σε ένα πρώτο επίπεδο ίσως καμία. Σε ένα δεύτερο ίσως πιο κακή κατασκευή από το YAMAHA, ίσως μεγαλύτερη δυσκολία σε εύρεση ανταλλακτικών και εν γένει after sales policy. Πάντως οι native ήχοι του Yamaha, όντως δεν είναι να τους χρησιμοποιήσεις κατ΄εμέ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση