Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dimitris Gabesis είπε .yparxei τετοιο κουρδισμα? Ορεξη να'χεις...και απο εναλλακτικα κουρδισματα αλλο τιποτα... http://www.sonicyouth.com/mustang/tab/tuning.html Επεξεργασμένο 19 Φεβρουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2021 Θυμάμαι πιτσιρικά φίλο μου να μου λέει (πριν 35 χρόνια...) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΧ. Ντίιιιιιουουου..... κατεβάζει σε Drop D που λέμε. Ωχ, σκέφτηκα, ΖΑΒΟΛΙΑ. Βέβαια όταν είσαι μικρός έχεις πολύ κάθετες απόψεις για το τι είναι "σωστό". Προ μηνός βρήκα όμως τον απόλυτο ζαβολιάρη: σεσημασμένος θα μου πείτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris Gabesis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 τελικα...ισχυει αυτο το κουρδισμα της κιθαρας σε ..ρε λα ρε?οπως το τριχορδο μπουζουκι..?ρωταω γιατι παιζω τριχορδο και κουρδισα καποτε ετσι την κιθαρα σε ρε λα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Δες 2-3 ποστ πιο πισω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chiego Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Dimitris Gabesis είπε τελικα...ισχυει αυτο το κουρδισμα της κιθαρας σε ..ρε λα ρε?οπως το τριχορδο μπουζουκι..?ρωταω γιατι παιζω τριχορδο και κουρδισα καποτε ετσι την κιθαρα σε ρε λα ρε Υπάρχει αυτό το κούρδισμα, είναι το D5 κουρδίζεις D-A-D-D-A-D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση