Προς το περιεχόμενο

Κουρδισμα κιθαρας σε (ρε)!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Δοκιμασα αυτα που μου ειπατε αλλα δεν εβγαλα ακρη οποτε αποφασισα να μεινω στο κανονικο κουρδισμα (για να γινω και καλυτερος) ;D οπως ειπε ο φιλος (thiry five)!

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασα αυτα που μου ειπατε αλλα δεν εβγαλα ακρη

σιγα μην εβγαζες..... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

σιγα μην εβγαζες..... ;D

απο τα μούτρα το έπιασες το παιδί  ;D ;D ;D

καλά λέει ο SF πάντως μάθε να παίζεις τα απλά και θα πάς και σε πιό σύνθετα πράματα σιγά σιγά..

τετραφάρμακος

www.myspace.com/palebluepanos

απο τα μούτρα το έπιασες το παιδί

Μωρε το παιδι δεν φταιει σε τιποτα...αυτον τον φωστηρα που εγραψε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κουρδιζεις σε ...ρε για να παιξεις μπλουζ.....να πετυχαινα μονο.....

;D

mpaza.jpg

• Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru

Μωρε το παιδι δεν φταιει σε τιποτα...αυτον τον φωστηρα που εγραψε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κουρδιζεις σε ...ρε για να παιξεις μπλουζ.....να πετυχαινα μονο.....

;D

Εγώ το είπα ρε (ναι καλά...).

Άντε πια με τα τονικά σας κουρδίσματα.

Χτύπα ένα (από πάνω εώς κάτω): Φα, σολ#, Μιb, σολ, σι, ρε να δείς χούγια!  ;D

• Moderator

Τελικα παιδες επειδη ειμαι και λιγο πεισματαρης το εψαξα απο δω το εψαξα απο κει και την βρηκα την ακρη.Ειναι ψιλοκαλη φαση γιατι απο τι καταλαβα μαζευονται οι μπαρε συγχωρδιες σε ενα ταστο και οπως ειπε και ο φιλος yannis37 βολευει για να παιζεις πιο ευκολα slide.Και (για να ειμαστε και λιγο ευγενικοι) σας ευχαριστω και παλι ολους σας!

Let 's Play Some F@cking

Rock 'n Roll

• 10 χρόνια αργότερα...

τελικα...ισχυει αυτο το κουρδισμα της κιθαρας σε ..ρε λα ρε?οπως το τριχορδο μπουζουκι..?ρωταω γιατι παιζω τριχορδο και κουρδισα καποτε ετσι την κιθαρα σε ρε λα ρε...yparxei τετοιο κουρδισμα?

Επεξεργασμένο από Dimitris Gabesis

Υπάρχουν πάρα πολλά κουρδίσματα. Άλλα χρησιμοποιούνται πιο συχνά, άλλα χρησιμοποιούνται από καλλιτέχνες για κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι. Ανάλογα με τη διάθεση κουρδίζεις, αρκεί να κάνεις σωστή επιλογή χορδών ώστε να έχουν ίδιο tension μεταξύ τους. Και στο ρε λα ρε που λες, νομίζω ότι θα έχεις θέμα με πλαδαρές ή υπερβολικά τεντομενες χορδές, εάν το κάνεις με ένα συμβατικό σετ. Θέλει λίγο μελέτη πριν το δοκιμάσεις.

Γιώργος

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου